Carel Struycken 75 let


Narodil se v Haagu, ale když mu byly čtyři roky, jeho rodina se odstěhovala na ostrov Curacao v Karibiku. Již v 15 letech zkomponoval několik melodií na waltz. V 16 se odstěhoval zpět do Nizozemí a v Amsterodamu vystudoval školu filmu. Poté pokračoval rok ve studiích v Los Angeles.

Dnes je ženatý, má dvě děti a žije se ženou v Los Angeles. Je vegetarián a trpí tzv. akromegalií - jde o hormonální nemoc, která podporuje růstové hormony. Měří 213 centimetrů.


30.7.1948
Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko
Carel Struycken csfd

Class of '85The Eden TheoryDoktor Spánek od Stephena KingaGerald's GameAnother Brick in the WallTrophy HeadsSinterklaas en het geheim van het grote boekRevampedOživlá mumieFatal KissScience FictionEnemy ActionI Woke Up Early the Day I DiedNávrat Addamsovy rodinyMuži v černémOblivion 2: BacklashOut TherePod bláznivým měsícemOblivionAddamsova rodina 2Journey to the Center of the EarthAddamsova rodinaSluhové soumrakuPodfukářiNoční útočníciČarodějky z EastwickuBitva o planetu EndorThe PreyDie LaughingGo West, Young ManSgt. Pepper's Lonely Hearts Club BandTwo Minutes to MidnightMěstečko Twin PeaksČerná listinaOdložené případyJmenuju se EarlDe erfenisČarodějkyStar Trek: Vesmírná loď VoyagerBabylon 5Star Trek: Nová generace


Aktualizace osobnostního profilu Carel Struycken: 19.11. 2023 14:42