Tamer Hassan 56 let


Tamer Hassan je herec, který vyrostl v Londýně, v drsné čtvrti New Cross. Na ulici se naučil boxu a fotbalu. Po zranění v boxu, se obrátil k řízení nočních klubů, restaurací a je nyní hrdým majitelem, předsedou a trenérem fotbalového klubu "Greenwich Borough" a také majitelem boxerského klubu "Eltham Gym".

Později se začal zviditelňovat už v celovečerních filmech. v roce 2004 si zahrál rovnou ve čtyřech filmech. V Britské komedii THE CALCIUM KID s Orlandem Bloomem, kde si zahrál psychotického boxera. Ve filmu HOOLIGANS, který je z prostředí násílí. Zahrál si tu postavu Freda. V drama/komedii ŠMEJDI (hrál Villu) a nakonec menší roli v thrilleru PO KRK V EXTÁZI.

Rok poté si zahrál gangstera Charlieho v thrilleru BIZNIS a akčním filmu UTRŽENÝ ZE ŘETĚZU, kde hrál po boku takových hvězd jako Jet Li, Bob Hoskins nebo Morgan Freeman. Potom se objevil ještě ve snímcích 7 VTEŘIN s Wesleym Snipesem a ve filmu BATMAN ZAČÍNÁ. Také dostal svojí první hlavní roli v dokumentárním filmu HANNIBAL:NEPŘÍTEL ŘÍMA, kde si zahrál Hannibala. Dále se objevil v Britském thrilleru VÝCHODNÍ PŘÍSLIBY (2007) a Novozélandském horroru THE FERRYMAN (2007). V roce 2009 se ukázal ve snímcích GÓÓÓL III, PACH KRVE 3 a DEAD MAN RUNNING. Také si zahrál hlavní roli ve filmu CITY RATS po boku Dannyho Dyera s kterým si zahrál i v BIZNISU.

V roce 2010 se ukázal jako postava Matthewa ve filmu M.Vaughna KICK-ASS. Dále v kriminálce JACK FALLS (hrál Bosse) a v thrilleru THE LAST SEVEN, kde si zahrál vojáka Jacka. Ukázal se také v krimifilmu BONDE BY BLOOD a ve fantasy SOUBOJ TITÁNŮ (hrál Arese). V roce 2011 má zatím na svědomí roli v akčním snímku BLOOD OUT.


18.3.1968
Londýn, England, Velká Británie
Tamer Hassan csfd

House RedTrpká úrodaBreakdownRobot OverlordsSons of LibertyMagic BoysDvojitý agentFreerunnerJack FallsKrvavá odplataThe HikeThe ReverendBonded by BloodKick-AssSouboj TitánůThe Last SevenCity RatsDead Man RunningGóóól! III.Pach krve 3Beyond the RaveCassSucker PunchWest 10 LDNThe FerrymanVýchodní přísliby7 vteřinBatman začínáBiznisUtržený ze řetězuCalcium KidHooligansPo krk v extáziŠmejdiPodfu(c)kHra o trůnyNámořní vyšetřovací služba24 hodin: Dnes neumírejDrákulaHotel Babylon


Aktualizace osobnostního profilu Tamer Hassan: 4.11. 2023 13:38