Aaron Ashmore 44 let


Celým jménem Aaron Robert Ashmore se narodil 7. října 1979 v Richmondu, Britské Kolumbii. Je o minutu starší než jeho bratr Shawn, také herec. Vyrůstal v Bramptonu, Ontario, kde navštěvoval Turner Fenton Secondary School a Earnsciffe Senior Public School. Má na zápěstí tetování GMA – God Man Ashmore, inspiraci získal u dědečka, který měl podobné.

Stejně jako jeho bratr, který si zahrál Icemana v X-MEN filmech, si zahrál komiksovou postavu. I když jen v seriálovém světě. Získal roli Jimmyho Olsena v seriálu SMALLVILLE. Mnoho zkušeností nasbíral v jiných televizních show, jako VERONICA MARS, CSI: NY, PRIVATE PRACTICE, ELEVENTH HOUR nebo FRINGE.

V ROCE 2011 přijal nabídku televizní stanice Syfy a rozšířil tým agentů, kteří pracují pod hlavičkou tajné služby ve SKLADIŠTI 13. Jeho postava se jmenuje Steve Jinks a nejčastěji vytváří tým s Claudií Donovan.


7.10.1979
Richmond, Quebec, Kanada
Aaron Ashmore csfd

SuzeHow to Find ForeverThe RetreatSugar DaddyVánoce plné nadějeTammy's Always Dying22 ChaserRegresiónSwept UnderWish Upon a ChristmasBig News from Grand RockNajala jsem zabijákaVeronica MarsováConceptionServitudePrivilegedThe ShrineFear IslandSmrtící parazitVánoční chaloupkaPalo Alto, CATvář andělaA Separate PeaceMedvídek WinnieMy Brother's KeeperOdvážná holkaProm Queen: The Marc Hall StoryAkta PentagonKouzlo obyčejného životaLebky 2RozsudekVánoční návštěvníkDvojí život mého mužeHlad po tanciTreed MurrayVýpadek prouduŽivotní jistotyKdyž procitne zemMilostné dopisyNávrat Alexe KellyhoGross Misconduct: The Life of Brian SpencerBláznivé svatbyGinny a GeorgiaObžalovaníSkymedZámek a klíč


Aktualizace osobnostního profilu Aaron Ashmore: 19.11. 2023 20:04