Gastón Pauls 52 let


Gastón Pauls je vegetarián, televizní moderátor, producent, hvězda telenovely pro teenagery z 90. let a především argentinský herec, který získal mezinárodní věhlas díky snímku režiséra Bielinského Devět královen (2000).

Jeho kariéra se dále rozvíjela na poli filmové i televizní tvorby a o šest let později dostal životní nabídku od režiséra Fabiána Bielinského. Mohl tak zazářit v úspěšném filmu Devět královen, kde si zahrál postavu Juana, za kterou získal cenu na festivalu v Biarritz. Po tomto úspěchu však místo rozletu do světa zůstal doma v Argentině a vrátil se k práci v televizi, svou pozornost rozdělil mezi herectví a roli producenta. Do světa velkého filmu nicméně nakouknul ještě jednou, a to v roce 2008 ve filmu Che Guevara: Partyzánská válka, kde se ujal role kontroverzního malíře a revolucionáře Ciro Bustose.

Gastón Pauls byl ve dvouletém vztahu s argentinskou herečkou Nancy Dupláa v době, kdy spolu hráli v seriálu Montaña Rusa. Mezi lety 2007–2014 pak jeho přítelkyní byla další argentinská herečka Agustina Cherri. S tou má dvě děti, dceru Munu (*2009) a syna Nila (*2011).


17.1.1972
Buenos Aires, Argentina
Gastón Pauls csfd

LennonsEsencialNikdo neví, že tu jsemEl plan divinoEl príncipePalau the MovieCuando brillan las estrellasLa Guarida del LoboYanka y el espíritu del volcánDías ContadosNoční hlídačUn lugar en el CaribeBrisas heladasFermín glorias del tango20.000 BesosÉra vinyluCabeza de pescadoChe Guevara: Partyzánská válkaSalto de Christian, ElFugaLa demoliciónLas mantenidas sin sueñosPalčivé vzpomínkySolo un angelBoeing 747Chicas rollingaNanosondaPoslední vlakLugar donde estuvo el paraíso, ElSábadoDevět královenFelicidadesOjos que no venOřechy na láskuDesvío, ElFrontera SurLa SonámbulaInex, la sombra de la verdadSarajevo - válečné zpravodajstvíBarrabravaConflictos modernosUn año para recordarTodos contra JuanSoy tu fanTres padres solterosTumberosMamitasAlas, poder y pasiónRafa, ElVerdad consecuenciaMontaña RusaSiloCautiva, La


Aktualizace osobnostního profilu Gastón Pauls: 13.11. 2023 13:19