Emilie Ullerup 39 let


Emilie Ullerup se narodila v Dánsku, kde její otec pracoval ve službách Dánské královské rodiny. Jako malá procestovala velkou část světa. Již od mala se chtěla stát herečkou. Než se tak ale stalo, pracovala v zábavním parku Tivoli v Kodani, kde napouštěla balónky heliem. Po maturitě na střední škole v Kodani v roce 2003, se přestěhovala do Kanady, aby si splnila sen a stala se herečkou. Ve Vancouveru studovala filmovou školu, kterou v roce 2005 úspěšně dokončila.

Emilie ve svém volném čase cvičí jógu, fitness či chodí do posilovny. Než se přestěhovala z Dánska do Kanady, měla bydliště také v USA, Belgii a ve Vietnamu. Plynule mluví, jak anglicky tak dánsky. Dále zvládá i vietnamštinu a švédštinu.

V roce 2008 získala cenu Leo za nejlepší výkon v ženském dramatu (seriál JPOD).


27.10.1984
Kodaň, Dánsko
Emilie Ullerup csfd

Assassin's FuryRetreat to YouStud stranouDon't Forget I Love YouLáska pod širým nebemStalked by My Doctor: A Sleepwalker's NightmareZimní zámekChristmas Bells Are RingingExtracurricularSigned, Sealed, Delivered: Home AgainSleepwalking in SuburbiaWith Love, ChristmasHearts of ChristmasSigned, Sealed, Delivered: From the HeartSigned, Sealed, Delivered: Lost Without YouSigned, Sealed, Delivered: One in a MillionThe True Memoirs of an International AssassinAsteroid zkázyPod vysokým napětímThe Blackburn AsylumDeath Do Us PartLeprechaun: OriginsWhat an IdiotDokonalá příležitostStep DogsExperiment PhiladelphiaMařenka, přemožitelka čarodějnicTak trochu zombieThe Music TeacherTohle je válka!House, TheBetonové propastiDcera jako rukojmíDomov na pobřežíMotherland: Fort SalemJá a robot


Aktualizace osobnostního profilu Emilie Ullerup: 16.11. 2023 02:11