Peter Hosking 76 let


Australský herec a vypravěč audioknih. Vystudoval Královský melbournský technologický institut s diplomem stavebního inženýra.

V roce 2002 vytvořil Nu Country TV, pořad o country hudbě na komunitní televizní stanici C31 Melbourne, který čtyři roky produkoval, natáčel a stříhal.

V roce 2010 poskytl telefonický rozhovor časopisu Vision Australia týkající se jeho 25letého vyprávění audioknih, mnoho jeho vyprávění bylo recenzováno časopisem Audiofile Magazine v USA.

Po 30 letech působení v australském divadle, filmu, televizi a hlasové práci se přestěhoval do Prahy v České republice, kde spolupracoval s Cimrman English Theatre a prováděl anglické překlady děl Járy Cimrmana.


19.12.1947
Melbourne, Victoria, Austrálie
Peter Hosking csfd

Chlapec, kterému říkají VánoceThe Catcher Was a SpyBorg/McEnroeMasarykGangster Ka: AfričanPoslední rytířiDangerous RemedyBeggar's StoryPersonality PlusSněženky a machři po 25 letechBonyChannel ChaosA Descant for GossipsCarnival RowHannaBritanniaLoreRapl1864Bez hranicBorgiaRanařiTime TraxNulová šanceCome Midnight MondayEinstein's Sisters


Aktualizace osobnostního profilu Peter Hosking: 30.10. 2023 08:42