Tanya Reynolds 32 let


Britská filmová a seriálová herečka s výraznýma hnědýma očima se toužila věnovat umění už od útlého věku, a to navzdory své introvertní povaze. Prvním impulzem pro ni byla pozitivní recenze od maminky na její vůbec první herecký výkon, kterým byla postava ve školní vánoční besídce ve věku čtyř let. Touha věnovat se herectví ji neopustila ani po maturitě a Tanya se rozhodla zkusit přihlásit na konzervatoř. Na první dobrou jí ale zkoušky nevyšly a měla za to, že její životní cíl zůstane nenaplněn. Druhý pokus už byl úspěšný a Tanya nastoupila na roční intenzivní kurz na Oxford School of Drama. Jedním z důvodů, proč zvolila kratší, ale o to intenzivnější formu vzdělávání bylo to, že škola nabízela studentům stipendium po celou dobu výuky. Finanční podpora od její alma mater Tanye nesmírně usnadnila cestu za jejím vysněným povoláním, vzhledem k tomu, že pochází z rodiny s nízkým příjmem a britský vzdělávací systém je znám svým nákladným školným. Dalším důvodem pak bylo to, že kurz byl veden spíše prakticky a nezaměřoval se tolik na tvorbu slohových nebo absolventských prací jako jiné podobné kurzy na britských ostrovech.

Jejími hereckými vzory jsou Julie Walters, Susan Sarandon a Tilda Swinton. Mimo hraní Tanya ráda fotí a píše si deník, což je pro ni prý nejlepší forma terapie.


4.11.1991
Woodstock, Oxfordshire, England, Velká Británie
Tanya Reynolds csfd

The ActorEmma.Utajení bohovéFanny Lye Deliver'dThe Revenger: An Unromantic ComedyDodgerI Hate YouMiminoSexuální výchovaRodičeDeliciousSmrt v rájiThe BisexualCizinkaRellikX to XEverybody Dies... SometimesLily Meets Charlie


Aktualizace osobnostního profilu Tanya Reynolds: 30.10. 2023 15:50