Stacy Valentine 53 let


V roce 1996 se z oklahomského děvčete Stacy Baker stala hvězda Stacy Valentine. Po nevydařeném manželství se postavila na vlastní nohy a udělala kariéru jako hlavní hrdinka filmů pro dospělé. Manželovi navzdory, protože to byl právě on, kdo se chtěl pyšnit sexy manželkou.

Záhy si jí vybrala dokumentaristka Christine Fugate a dva a půl roku pracovala na jejím životním příběhu pod příznačným názvem THE GIRL NEXT DOOR. Dokument byl hotový v roce 1999 a Stacy s ním byla na festivalech v Americe a Evropě. Její příběh zaujal i Entertainment Tonight a ačkoli jeho projekce po Státech byly hodně omezené, v Evropě ho dávali televize bez problémů. Téma bylo palčivé, ale celé vyprávění se obešlo bez hard core záběrů. Stacy se vyznala ze svého dobrého vztahu k adoptivním rodičům, k čemuž přispěla i plná podpora a respekt z jejich strany, včetně účasti na gala večeru Adult Video News Awards 1998. Ambiciózní Stacy, ochotná pro svou kariéru podstoupit nejednu plastickou operaci, by si byla přála získat každou významnou cenu, ale jen některá ocenění dopadla podle jejích představ. Připsala si namátkou 1997 XRCO - Starlet of the Year, 1998 FOXE - Fan Favorite, 1998 Hot D'Or France - Best American Starlet nebo 1999 Barcelona International - Best Actress.

V osobním životě prožívala poměrně bouřlivý vztah s kolegou z branže, který se po rozchodu zapřísahal, že příště bude jeho přítelkyně z jiného prostředí, ale nestalo se tak. Nicméně jeho postřehy, zaznamenané v dokumentu, prolomily hodně mýtů ohledně společného života dvou porno hvězd. A skutečně, takoví lidé si užívají každou volnou chvilku bez sexu, protože v jejich práci jde o všechno, jen ne o skutečnou romantiku.

Filmy Stacy Valentine svým divákům, majícím zálibu v lehčím žánru, často dopřály rozmanité stylizace a lokace, ale nikdy v nich nebylo zastíněno osobní kouzlo Stacy. Ať už zářila v exotickém AFRICAN HEAT (ROZPÁLENÁ AFRIKA), fantastické FOREVER NIGHT, armádním SEX COMMANDOS nebo venkovském HILLBILLY HONEYS, nezapomněla na své inspirace, kolegyni Jennu Jameson (po jejím boku hrála v SATYROVI) a legendu Marilyn Monroe. Za hvězdu Hollywoodu se definitivně převlékla pro EXPOSE ME AGAIN a sama se projektovala do MY HORNY VALENTINE (VALENTINE).


9.8.1970
Tulsa, Oklahoma, USA
Stacy Valentine csfd

5 Star Nikki TylerBra BustersGreat White North, TheReal Lesbians 12 - Brigette Loves StacyReel Sex: Older Women, Better SexSuper Size MeatTits AhoyFull O' SpunkDeep Inside Shayla LaveauxSupermodels IIBig Tops 3Big Tops 2Blondes Who Blow 5Chasing StacyCold FeetDeep Inside Stacy ValentineGrassroots Guide to Lobbying, TheMy Plaything - Stacy ValentineRawStupid CupidTajemství červeného deníku 3: ProměnaAmazing Sex Talk 3Diva GirlsLadies Night OutMagnum LovePeklo na ZemiRaw Sex 6Rozpustilý půvabRozpálená AfrikaSex CommandosStill InsatiableTornVictoria FallsBeauty CapturedBig Boob Bounce-A-ThonBílý AndělDigital DebutantesFemme CovertFirst Time Ever 5: Just JillForever NightHabits of the HeartI Love Lesbians 3Modelky z L. A.Pleasure PitSatyrSestřičky v akciSextázeTajemství červeného deníku 2: VzdorThrustAbusedAllureBikini Beach 5Cafe Flesh 2Convention CutiesCumming CleanDirty Bob's Xcellent Adventures 36Dirty Bob's Xcellent Adventures 37Diva 3: Pure PinkEternal Lust 2First Time Ever 3: Suddenly Stacy


Aktualizace osobnostního profilu Stacy Valentine: 4.11. 2023 22:27