Breckin Meyer 49 let


Na základní školu chodil s Drew Barrymore, a byla to právě ona, kdo přivedl spolužáka ke svému producentovi, načež Breckin začal hrát v reklamě a hostovat v TV seriálech. Po přijetí na California State University v Northridgei (chtěl být učitelem v mateřské školce) Breckin školu trochu popustil a začal se věnovat hraní ve skupině The Streetwalking Cheetahs (se svým bratrem Frankem). Dělal na postu bubeníka a zpíval hlavní hlas v písních „Carnival“ a „Dave“. V letech 1995 - 1996 vydali Cheetahs své demo a postupem času další alba, jako „Overdrive“, nebo „Live on KXLU“.

Co se týče Breckinovy herecké kariéry, jeho debutem se stal film FREDDYHO SMRT: POSLEDNÍ NOČNÍ MŮRA (1991) a po boku své spolužačky ze střední školy, Alicie Silverstone, si zahrál v teenagerské komedii BEZMOCNÁ. Dále se začal objevovat ve filmech TOUCH (1997), ZÁZRAČNÝ BĚŽEC (1997), atd. Z nynější doby jsou to KATE & LEOPOLD, MLÁDÍ V TRAPU, či rodinná komedie GARFIELD.

Mezi Breckinovy koníčky stále patří hra na bicí, videohry a režie. Volný čas tráví se Sethem, Ryanem a Deborah. Mezi jeho oblíbence se řadí např. Sean Penn, Robert DeNiro, nebo Al Pacino.


7.5.1974
Minneapolis, Minnesota, USA
Breckin Meyer csfd

The Enormity of LifeŠťastně spoluNetěhotnáChangelandThe California No3 Geezers!Máma mezi MarťanyBejvalek se nezbavíšStaří a neklidníCorporate AffairsStag NightModrý státCaffeineGarfield 2Můj auťák BroukZpátky ve hřeBoj o plošinuGarfield ve filmuPinocchioJosie a její kočičkyKate a LeopoldMilionový závodNear Future, TheRoad TripRocky TimesGoInsider: Muž, který věděl příliš mnohoZatraceně divná jízdaKlub 54Poslední mejdanZapadákovTouchZázračný běžecÚtěk z L.A.ČarodějkyBetrayed: A Story of Three WomenBezmocnáOdplataFreddyho smrt - Poslední noční můraJak jsem strávil létoWhere's Rodney?CreepshowHodný holkyRobot ChickenCrossing SwordsThe Fix


Aktualizace osobnostního profilu Breckin Meyer: 5.11. 2023 14:11