Roland Kickinger 56 let


Roland Kickinger se narodil 30. března 1968 ve Vídni, v Rakousku. Měří 196 cm. Své dětství strávil ve Vídni, kde se věnuje hlavně plavání a hraní fotbalu. V patnácti letech se však definitivně rozhodne, že se chce stát kulturistou. Od té doby dělá Roland vše, aby se tak stalo. Přestože trénuje, Roland pokračuje ve studiu a absolvuje vysokou školu s titulem v hotelovém a restauračním managementu. Poté se vydává na kuturistické soutěže a získává titul "Mr. Austria".

Roland, stejně jako jeho vzor, Arnold Schwarzenegger, zabrousil i do filmových vod. Zatím hrál hlavně seriálové role. Objevil se např. v seriálu KUTIL TIM, v DOBRÉ TREFĚ, SYNOVI PLÁŽE nebo v CLOSERU. V jeho filmové dráze stojí zatím za zmínku role ve SMRTONOSNÉ ZBRANI 4, hraní svého vzoru v televizním filmu VZESTUP ARNOLDA SCHWARZENEGGERA a role Terminátora v připravovaném snímku TERMINATOR SALVATION.


30.3.1968
Vídeň, Wien, Rakousko
Roland Kickinger csfd

Judge IceFourth GradeGroomzillaProgram, TheSebastianPeraanmaiRavenTerminator SalvationDisaster MovieŽízeň po krviAndre: Heart of the GiantVzestup Arnolda SchwarzeneggeraZastřelit a být zastřelenSkippyVýlet na MauiSmrtonosná zbraň 4ChuckSvět podle JimaUzavřený případNeslavnáThe HelpDva z QueensuSyn plážeKutil TimShasta McNastySecret Diary of Desmond Pfeiffer, TheKnight Rider týmCaroline in the CityDobrá trefaDavid Mirisch, the Man Behind the Golden StarsHeart of EverestAloneCandy Paint15 MinutesThe TestThe Howard Stern Radio ShowHoward Stern


Aktualizace osobnostního profilu Roland Kickinger: 31.10. 2023 15:18