Thomas Dekker 36 let


Thomas Alexander Dekker se narodil 28. prosince roku 1987 v USA, Nevadě, ve mestě Las Vegas. Jeho matka byla koncertni pianistkou, herečkou a instruktorkou herectví. Jeho otec je operní pěvec a filmový archtekt. Thomas má nevlastní sestru Dianu a nevlastního bratra Erika. Školní docházku absolvoval doma. Je vegan a vlastní dva psy jménem Captain a Noggin a králíčka Bellu.

Od té doby co prorazil jako hvězda v seriálu o terminátorech nemá nouzi o filmové nabídky. Mezi jeho nejnovější role patří postava "Tommyho" v hororu LAID TO REST (2009) opět po boku Leny Headey a role ve filmovém dramatu MY SISTERS'S KEEPER (2009), kde hraje spolu s Cameron Diaz a Alecem Baldwinem.

Než se však Thomas Dekker dostal k těmto rolím, musel se jako každý probojovat filmovým a televizním průmyslem. Poprvé si zahrál v šesti letech a to v roce 1993 v televizním seriálu YOUNG AND RESTLESS (1973), dále hrál po jedné až dvou epizodách v ER (1994), SEINFELD (1994), STAR TREK: GENERATIONS (1994) STAR TREK: VOYAGER (1995) a v mnoha dalších. Více příležitosti ke hraní dostal Thomas v televizním seriálu HONEY, I SHRUNK THE KIDS (2000) jako postava "Nick Szalinski" nebo v seriálu ze školního prostředí BOSTON PUBLIC (2003) jako "Julien McNeal" , a nebo v rodinném seriálu 7th HEAVEN jako "Vincent". Když Thomas Dekker přijal nabídku hrát postavu "Zacha" v sci-fi seriálu HEROES (2007), myslel si, že se touto postavou ve filmovém a televizním průmyslu konečně prosadi. Ve skutečnosti z tohoto seriálu po několika epizodách odešel, aby mohl natáčet televizní seriál TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES (2007).


28.12.1987
Las Vegas, Nevada, USA
Thomas Dekker csfd

Little DixieBlue CallBody BrokersPřes hraniciOnce Upon a SuperheroModern LoveWelcome to WillitsStonewallFear ClinicJacobJosefAimeeMy EleventhSquattersThe Palmer SupremacyThe White CityEnter the Dangerous MindPlushThe Good LieAngels CrestCinema veriteForeverlandVrah s chromovou maskouAll About EvilKaboomNoční můra v Elm StreetJe to i můj životLaid to RestProkletíWhoreVšechna naše tajemstvíZemě dinosaurů 9: Putování za velkou vodouOsmondoviZemě dinosaurů 7: Kámen chladného ohněZemě dinosaurů 8: Doba ledováAmerický ocásek 4 - Záhadná příšeraAmerický ocásek 3 - Poklad na ManhattanuZemě dinosaurů 6: Tajemství ještěří skályZemě dinosaurů 5: Tajemný ostrovMěstečko prokletýchStar Trek VII: GeneraceStar Trek: PicardSwimming with SharksThe Rookie: FedsZelenáčPoručík BackstromTajemství kruhu


Aktualizace osobnostního profilu Thomas Dekker: 31.10. 2023 03:05