Alan Ruck 67 let


Alan Ruck se narodil 1. července 1956 v Clevelandu, Ohio. Navštěvoval Parma Senior High School a v oboru drama vystudoval University od Illinois v roce 1979. V roce 1984 se oženil s Claudií Stefany a jejich manželství trvalo až do roku 2005. Mají spolu dvě děti. Rozvedli se a Alan se v roce 2008 podruhé oženil s Mireille Enos a mají spolu jedno dítě.

Objevil se ve spoustě rolí v televizních seriálech. V poslední době to bylo třeba v COUGAR TOWNU, AGENTUŘE JASNO, HEUREKA nebo FRINGE. Zahrál si i ve filmu STALO SE od M. Night Shyamalana. Celkově se objevil ve více než 100 rolích ve filmu, televizi nebo divadle.


1.7.1956
Cleveland, Ohio, USA
Alan Ruck csfd

Wind River: RisingPohřebSlečna bestieCaptive StateGringo: Zelená piluleSierra Burgess je marnáFrozen PeasWar MachineBootedCarnage ParkDreamlandThe NoviceNoc zombieGoatsShanghai CallingClose-UpPět ženTěžká rozhodnutíMiluji tě, Beth CooperováEavesdropInAlienableMěsto duchůStalo seGoodbye BabyJako zamladaStar Trek: Of Gods and MenDvanáct do tuctuEndsvilleEverything Put TogetherVýkupné za rošťákaWalking to the WaterlineTwisterKatie - Dítě divočinyNebezpečná rychlostStar Trek VII: GeneraceJust Like in the MoviesMladé pušky IITři uprchlíciVražda na BroadwayiShooterTři na cestěVolný den Ferrise BuelleraFirst StepsHard KnoxTřídaZlí hošiBoj o mocKauza Theranos


Aktualizace osobnostního profilu Alan Ruck: 19.11. 2023 18:40