Ivo Bystřičan 43 let


Režisér, scénárista, dramaturg a publicista. Narodil se 1980, vystudoval sociologii a sociální politiku - sociální práci na FSS MU v Brně a dokumentární tvorbu na FAMU.

V minulosti pracoval také jako filmový redaktor a komentátor, šéfredaktor časopisu Nový Prostor, videoreportér týdeníku Respekt, sociolog v neziskovém sektoru a analytik ve Výzkumném ústavu práce a sociálních věcí.


15.10.1980
Frýdek-Místek, Československo
Ivo Bystřičan csfd

KlimageddonIslandská čítankaNeviditelné krajinySlovenská čítankaTohle jsme prožili: Blahobyt v kriziIndustrieKovy řeší dějinyNedej se!: Citový život zvířatOtevřená pevnostPříběhy 20. stoletíTurecká čítanka: Mezi řádky půlměsícEkostoryDějiny neposlušnostiMasaBlízký soumrakMoje soukromá válkaRevolta proti soběRozrušovat, narušovat, porušovat, vzrušovatUprchlická krize očima dokumentaristůDál nicExpremiéřiSkotská čítanka: Don't worry, be scottishSlušný důmČeský žurnálKlovací pořádekMých posledních 150 000 cigaretAtomová víraIntolerance: Vítr, který zplenil zemiKdyž děti nosí státBitevní pole domácích pracíHyperboloid nad městemHypermarket, jeho pán a otrokKdo uteče, ten je chlapVšechny příští ČernobylyZrezivělá krásaDoba měděnáZkoumání třídního původuTrvalé bydliště PrahaSikora. Malý osobní marketingový eposBetter TomorrowBurza předsudkůProklatě smutné kuřeEXPOminuty 2015IntoleranceMasáž ve slepé uliciVzkazRodinné křižovatky


Aktualizace osobnostního profilu Ivo Bystřičan: 15.10. 2023 16:26