James Frain 56 let


James Frain se narodil 14. března 1968 v Leedsu v Anglii. Rád píše, fotografuje, ale rád si najde čas i na svého psa – bostonského teriéra. James má sedm sourozenců, z nichž nejstarší je právě on. Studoval na University of East Anglia, odkud má titul v dramatickém herectví, poté pokračoval ve studiu na London's Central School of Speech and Drama. A právě tam byl také objeven Richardem Attenboroughem, který ho obsadil do svého filmu SHADOWLANDS (1993), který byl zároveň Frainovým filmovým debutem.

Kromě filmu se James velmi úspěšně angažuje také v divadle. Objevil se v několika produkcích divadel Royal Court Theatre a Royal Shakespeare Company. Se svou ženou Martou, kterou si vzal v roce 2004, žije střídavě v Londýně a Los Angeles.


14.3.1968
Leeds, England, Velká Británie
James Frain csfd

Úniková hra: Turnaj šampiónůHeadlockThe ArchitectBorn of WarAll Things to All MenEvent 15Osamělý jezdecBert & DickieTranzitVoda pro slonyTRON: Legacy 3DTemná relikvieVšichni jsou v pohoděNěco za něcoFront Line, TheDo hlubinySpartakusHrabě Monte CristoThe ProjectFalešná hraJdi za svým srdcemMistr zázrakůTisíc a jedna nocSluneční jasTitusHilary a JackieKrálovna AlžbětaLáska mezi paragrafyVigoMacbeth On the EstateMlýn na červené řeceRed MeatRobinson CrusoeLoch NessRasputinNeobvyklé dobrodružstvíNothing PersonalHlavní podezřelý: Divné chutěKrajina stínůShowtrialCo děláme v temnotáchJak prostéStar Trek: DiscoveryThe Twilight Zone


Aktualizace osobnostního profilu James Frain: 30.10. 2023 19:35