Zelda Williams 34 let


Celým jménem Zelda Rae Williams, narozena 31. července 1989, je americká herečka a dcera slavného herce a komika Robina Williamse a Marshy Garces (druhá manželka Robina Williamse).

Jak o sobě i sama tvrdí, je Zelda velice sportovně založená a zkusila snad každý sport na světě. Pravidelně navštěvuje fitcentrum a pečuje o sebe. Dále je velký milovník videoher, především Halo 3, jehož je vášnivou hráčkou i zapálenou fanynkou a dále také, stejně jako její otec, do série Legend of zelda od Nintenda.

Její herecká kariéra zatím zdaleka nedosahuje otcových kvalit a nejvíce pozornosti pravděpodobně přitáhla, když se svým otcem v červnu 2011 natočila reklamy na novou videohru pro herní konzoly Nintendo 3DS, právě z již zmiňované série Legend of Zelda, do které se právě ona hodí více než kdokoliv jiný. Nejlepší herecký filmový výkon předvedla ve filmu NEZAPOMENUTELNÉ DĚTSTVÍ (house od D), kde si zahrála opět po boku svého otce, a i když film samotný měl protichůdné hodnocení, výkon samotné Zeldy byl ohodnocen převážně kladně. Uvidíme co nám tato mladá herečka za svou kariéru ještě nabídne a budeme doufat, že se alespoň částečně vyrovná svému otci.


31.7.1989
New York City, New York, USA
Zelda Williams csfd

ShrimpLocating Silver LakeGirl in the BoxNeverFrankenstein Brothers, TheNoobzLusterMasakr na střední školeNedívej se nahoruA svět byl můjNezapomenutelné dětstvíDva v tomIn Search of Dr. SeussVzestup Želv NinjaDark/WebMyšlenky zločinceStitchersŽelvy NinjaDead of SummerLegenda KorryVlčí mláděAutopsy: The Last Hours OfUNICEF: ImagineLisa FrankensteinKappa Kappa DieJoJo - Lonely HeartsJoJo - Think About YouJoJo - Save My SoulCNN Newsroom


Aktualizace osobnostního profilu Zelda Williams: 14.3. 2024 14:32