Camille Anderson 47 let


Camille Constance Andersonová se narodila v texaském Dallasu. Její rodiče žádné jiné děti neměli. Camille vystudovala na univerzitě v Austinu rozhlasovou žurnalistiku a herectví. V roce 1998 se stala Miss Austin Texas. Díky svému vzhledu se Camille v průběhu svého života objevila na obálkách mnoha populárních magazínů jako Maxim, FHM, OnFitness, American Health and Fitness nebo Men´s Edge. Zahrála si také společně s Brittany Murphy ve videoklipu skupiny Wheatus k písni „A little respect“.

Camille je neustále v pohybu. Mezi její koníčky patří skydiving, lyžování, lezení po horách a cestování – především do Afriky. Camille také velmi ráda vaří a baví svými skeči své přátele a blízké. Její největší vášní je provozování bungee jumpingu v exotických lokalitách v Africe, na Novém Zélandu a v Austrálii.


12.3.1977
Dallas, Texas, USA
Camille Anderson csfd

NesvatboviNesnesitelná krutostSketch Pad 2Sláva jen pro mrtvéPsychoticRockerLas Vegas: KasinoJohn Henson Project, TheZlatá sedmdesátáRegular JoeDharma & GregSketch PadDiagnóza vraždaThe DoctorsRaw Diva Search Casting SpecialObliviousThe John Kerwin ShowThe Man ShowWild On...WWE Monday Night RAW


Aktualizace osobnostního profilu Camille Anderson: 2.11. 2023 22:19