Molly Parker 51 let


Inteligentní, silná a zároveň křehká herečka Molly Parker všude sbírá chválu za své řemeslně skvěle odvedené a odvážně pojaté postavy. V roce 2010 byla partnerkou Charlize Theron v The Road. Ztělesnila též Almu Garrettovou ve třech řadách seriálu Deadwood. A ještě předtím hrála s Benem Affleckem, Adrienem Brodym a Diane Lane v Hollywoodland.

Parker začala pracovat pro HBO, když ztělesnila Rabbi Ari v oceněném seriálu Six Feet Under a spolu s Hilary Swank a Anjelicou Huston se coby mladá sufražetka objevila v Iron Jawed Angels. Z jejích televizních počinů dále jmenujme Twitch City, minisérii Intensity a televizní film Serving in Silence s Glenn Close. V roce 2011 si zahrála ve čtyřech epizodách seriálu Dexter.


30.6.1972
Maple Ridge, British Columbia, Kanada
Molly Parker csfd

Peter Pan a WendyThe MothershipConfinementŽokejStřípky ženyVzkaz na zdi záchodkůDeadwoodMadeline's Madeline1922Small CrimesAmerická idylaDarwinDevátý život Louise DraxePodivíniWarren Jeffs: Prorok mimo zákonHold FastPete's ChristmasDětský pokojHemingway a GellhornováPohřešovanáOliver ShermanThe Quinn-tupletsThe Wonderful MaladysTriggerCestaDny plné SlunceHollywoodlandRituálNine LivesZlom vazAndělé s ocelovým hlasemTajná zpověďMarion BridgeMaxPureSlabost pro Leonarda (Cohena)VometáciLast WeddingNa ptáky jsme krátkýStřed světaVálečná nevěstaSuspicious RiverČekání na smrtDámské předpokojeNarušitelSluneční jasThe Five SensesV zemi divůUnder HeavenDotekyIntensityNákazaGood Things TooHard Core LogoKissedTitanicLast of the DogmenMalí kriminálníciPád letu 174Tajná služba


Aktualizace osobnostního profilu Molly Parker: 3.11. 2023 21:40