Cam Gigandet 41 let


Cam Joslin Gigandet se narodil v Tacomě. Jeho rodiče jsou Jay a Kim Gigandet, otec dokonce vlastní jeden známý řetězec restaurací. Má jednu sestru Kelsie. Vystudoval střední školu Auborn ve státě Washigton. Poté se přestěhoval do Kalifornie a zde chodil na Santa Monica Community College, kde si také zamiloval hraní.

Ovšem v roce 2008 pro něj možná nastal herecký zlom. Zahrál si totiž upíra Jamese v tolik očekávaném filmu STMÍVÁNÍ. V roce 2008 si ještě stihl zahrát i ve filmu NIKDY TO NEVZDÁVEJ. A spousta rolí ho ještě čeká..

Ve volném čase se Cam rád dívá na filmy, hraje basketbal nebo fotbal, surfuje, lyžuje a má černý pás v izraelském bojovém umění Krav Maga.


16.8.1982
Tacoma, Washington, USA
Cam Gigandet csfd

Outlaw PosseShelterShrapnelTil Death Do Us PartTwo Sinners and a Mule9 kulekBlack WarrantBlowbackŠílená nocLast Shoot OutTom Clancy: Bez výčitekNebezpečné lžiReplicateBlack Site DeltaDokonalý vojákBroken VowsSedm statečnýchBad JohnsonDokonalá chůvaIn the BloodMílový běhRisenRudé nebeFree RidePlushMaking ChangeSeal Team 6: Dopadení Usámy bin LádinaThe Tin StarKazatelSpolubydlícíTerorExperimentFive Star DayPanna nebo orelVarietéNenarozeníSymptom PandorumNikdy to nevzdávejStmíváníWho's Your Caddy?Krvavé diamantyBezohledníO.C.


Aktualizace osobnostního profilu Cam Gigandet: 31.10. 2023 00:12