Paul McGillion 55 let


Paul McGillion se narodil v Paisley ve Skotsku, má 6 dalších sourozenců. Jeho otec pochází z Irska, matka ze Skotska. Ve 2 letech emigroval s rodinou do Kanady. Paul má titul na vyučování sportu a biologie. Když studoval na univerzitě, zapojoval se do různých sportů, např. wrestling.

Jeho nejznámější role je Dr. Carson Beckett, skotský lékař ve STARGATE: ATLANTIS. Po jeho úmrtí v seriálu si ho fanoušci dokázali protesty a peticemi dostat zpět. S dalším hercem ze Stargate: Atlantis Davidem Hewlettem si zahrál v komedii A DOG'S BREAKFAST, ve které se objevil i Christopher Judge, který je známý hlavně jako Teal'c ze Stargate SG1. Paul si zahrál ve známých seriálech THE X-FILES, SMALLVILLE a SLIDERS. Získal roli ve filmu STAR TREK, který se objeví v kinech v roce 2009.


5.1.1969
Paisley, Scotland, Velká Británie
Paul McGillion csfd

An Unexpected ChristmasAnn Rule's Circle of DeceptionChristmas in TahoePicture Perfect Mysteries: Dead Over DiamondsPicture Perfect Mysteries: Exit, Stage DeathPicture Perfect Mysteries: Newlywed and DeadDarrow & Darrow 2Darrow & Darrow 3MrakodrapPůlnoční láskaTime for Me to Come Home for ChristmasDeath NoteElephant JoeHeartbeatsJeště větší lhářHello DestroyerLásce v patáchOn the FarmTomboy: Příběh pomstyIce Sculpture ChristmasNumbPřízrak minulostiVoják 4: Pohyblivý terčZemě zítřkaA70Far from HomeBaby SellersKyberválkaHit 'n StrumMařenka, přemožitelka čarodějnicChristmas MagicFinding a FamilyMagická slova: Příběh J. K. RowlingovéŽelezný GolemConfinedNebezpečná minulostThe TravelerStar TrekLoch-ness terorProber seSnídaně pro psySmrtící zásnubyDohodaHavárie letu 323Hvězdná brána: Atlantida - VynořeníJackPreview to AtlantisThe LifeMužská záležitostSee Grace FlyVelká rodinná sešlostLáska a zradaReplikantEarliest Memory ExerciseMých pět ženNebezpečná přitažlivostChladné klimaSomething MoreVýkřiky v temnotěNeviděli jste mého syna?


Aktualizace osobnostního profilu Paul McGillion: 2.11. 2023 17:31