Holly Madison 45 let


Narodila se v Astorii, ve státě Oregon. Její otec pracoval v dřevařském průmyslu, proto Holly od 2 do 11 let vyrůstala na Aljašce, později se rodina přestěhovala do St. Hellens v Oregonu. Holly vystudovala na Portlandské Státní divadlo a psychologii. V roce 1999 se přestěhovala do Los Angeles, kde vystudovala univerzitu Loyola Marymount University.

Po zkušenosti u Hooters byla pozvána do vily Playboye, v době kdy měl Hugh Hefner sedm přítelkyň. V září 2001 se stala jednou z Hefnerových oficiálních přítelkyň. V únoru 2002 se stala přítelkyní číslo 1 a přestěhovala se do Hefnerovy ložnice ve vile. V roce 2003 Holly nafotila pictorial pro rubriku časopisu Playboy: Cyber Girl of the Week, pictorial je uveřejněn na internetových stránkách časopisu Playboy. Od roku 2005 ji můžeme vídat, spolu s ostatními Hefnerovými přítelkyněmi Bridget Marquardt a Kendrou Willkinson, v televizní show o jejich životě "The Girls Next Door". od roku 2007 pracuje na tvorbě časopisu Playboy. Pracuje jako internista v Playboy Studios a jako nižší redaktor, spolupracovala i na kalendáři k sérii The Girls Next Door pro rok 2008, na kterém spolu s Bridget a Kendrou pózovala.

Holly se také věnuje zvířátkům, píše články do časopisu The Coolest Little Pet Magazine a v dubnu 2007 se zúčastnila akce sdružení PETA, svlékla se a byla zahalena jen nápisem s heslem ,,Budu raději nahá, než abych nosila kožich." Holly otevřeně mluví o své plastické operací nosu a zvětšení prsou a o tom, že by chtěla mít s Hugh Hefnerem děti.

Zahrála si v mnoha seriálech spolu s Bridget a Kendrou. A ve filmech SCARY MOVIE 4 a THE HOUSE BUNNY.


23.12.1978
Astoria, Oregon, USA
Holly Madison csfd

Žraločí tornádo 3Telling, TheDomácí mazlíčekScary Movie 4The Last BroadcastKriminálka Las VegasRobot ChickenLarry, kroť seVincentův světViva la BamDoggy Fizzle TelevizzleThe Bernie Mac ShowGeneral HospitalVraždy modelek PlayboyeKdyž mně bylo 17Indyfans and the Quest for Fortune and GloryIn Search of Puppy LoveWeezer - Beverly HillsHolly's WorldKendraCelebrity Family FeudWendy: The Wendy Williams ShowShow Tyry BanksovéThe Girls Next DoorThe Big Idea with Donny DeutschShow Ellen DeGeneresovéShow Sharon OsbourneovéSurreal Life, TheToday


Aktualizace osobnostního profilu Holly Madison: 8.3. 2024 17:36