Johnny Trí Nguyễn 50 let


Celým jménem Johnny Tri Nguyen je původem z Vietnamu, který však opustil již ve svých 8-mi letech. Už jako malý kluk obdivoval hongkongské akční filmy a jejich hvězdy typu Bruce Lee nebo Jackie Chan a tak jako mnoho jiných chtěl být jako oni.

Stejně jako všechny akční hvězdy začínal jako filmový kaskadér a v této profesi se vypracoval mezi nejvyhlédavanější jména na světě. Ke spolupráci na svých filmech si jej zvou i takoví borci jako Jet Li (OD KOLÉBKY DO HROBU) nebo Tony Jaa (TOM YUM GOONG).

Postupem času získává stále více prostoru na plátně. Nedávno se dočkal i své první hlavní role ve vietnamském romantickém dramatu THE REBEL, na němž se podílel i jako scénárista. Má tedy dost velkou šanci, že v budoucnu prorazí i do první "kung-fu ligy". Málokdo ví, že Johnny působí také jako zpěvák.


16.2.1974
Bình Dương, Vietnam
Johnny Trí Nguyễn csfd

Bratrstvo pětiVú Em Tập SựFan CuồngIrumbu KuthiraiBụi đời Chợ LớnTèo EmCưới Ngay Kẻo Lỡ7aam ArivuDe Mai Tinh5 huajai heroChoi voiSoubojNụ Hôn Thần ChếtSai Gon Nhat ThucSouboj s DémonemHồn Trương Ba, da hàng thịtRebelDemon HunterHouse of the Dead 2Sledge: The Untold StoryTom yum goongMax Havoc: Dračí kletbaZakletá EllaBuổi Sáng Đầu NămOd kolébky do hrobuPán převlekůÚdolí stínůPolicejní odznakAliasMartial Law - Stav ohroženíColor Blind


Aktualizace osobnostního profilu Johnny Trí Nguyễn: 2.11. 2023 14:26