Anthony 'Treach' Criss 53 let


Americký raper a herec Anthony Criss je znám pod uměleckým jménem Treach jako raper hiphopové skupiny Naughty by Nature.

Treachova filmová kariéra činí více než tři desítky menších i větších rolí. V soukromém životě byl Treach zatčen v New Jersey 10. dubna 2014, když projel před dopravní policií ve svém Cadillacu Escalade rychlostí 55 mil za hodinu, kde bylo pásmo 25 mil za hodinu, a pokusil se uniknout policistům poté, co dostal signál k zastavení.

Treach byl ženatý se Sandrou Denton, lépe známou jako Pepa z hiphopové skupiny Salt-n-Pepa, se kterou rovněž spolupracoval. Pár má jednu dceru Egypt Jahnari Criss a Sandra Dent zdokumentovala manželství ve své monografii z roku 2008 „Pojďme si promluvit o Pepě“, která obsahuje obvinění ze zneužívání.

Treach se podruhé oženil, jeho ženou se stala Cicely Evans, a to 8. září 2019 v New Jersey. Mají spolu dvě děti. Pár hrál v páté sezóně Couples Therapy na VH1 v roce 2014.


2.12.1970
Newark, New Jersey, USA
Anthony 'Treach' Criss csfd

The GetbackLord of the StreetsVanished: Searching for My SisterEqual StandardAtlantic Rim – Útok z mořeOne BloodZooQueen of MediaA Day in the LifeBefore I Self DestructUmění války 3: OdplataCash RulesThe VerdictConnorsova válkaDnes zemřeš!Krvavá hostinaEl ChupacabraPlayas BallBook of Love: The Definitive Reason Why Men Are DogsImpériumRozsudekTreach's Naturally Naughty Porno MovieTvářZabijákem proti své vůliVe tři ránoBoricua's BondRhapsodyPoprvé za mřížemiJason a LyricKdo je kdoMuž meteorRespektJedna nocHráčKriminálka Las VegasLovci zločincůZákon a pořádek: Zločinné úmyslyRodina SopránůZákon a pořádek: PorotaFastlaneTřetí hlídkaSource: All AccessOzCan't Forget New JerseyNěco z ničeho: umění rapuI Want My Name Back


Aktualizace osobnostního profilu Anthony 'Treach' Criss: 1.11. 2023 02:25