Emmy Raver-Lampman 33 let


Emmy Raver-Lampman se narodila a vyrostla v Norfolku ve Virginii. Byla adoptována jako novorozeně, její matka Sharon je profesorkou na Old Dominion University, zatímco její otec Greg je spisovatel a učitel. Když byla malá, rodina hodně cestovala (navštívili přes 50 zemí) a jako dítě žila díky matčině práci také v České republice, na Ukrajině a v Indii. Má nevlastní sestru, která je o dvacet let mladší.

Raver-Lampman získala svou první velkou televizní roli v roce 2017, kdy ztvárnila Allison Hargreeves v The Umbrella Academy, mimo jiné po boku herců Elliota Page a Toma Hoppera.

V červenci 2020 bylo oznámeno, že Raver-Lampman nahradí Kristen Bell jako hlas Molly Tillerman v seriálu Central Park. Oznámení přišlo poté, co Bell odstoupila ze své role kvůli kontroverzi ohledně jejího výkonu jako postavy smíšené rasy.


5.9.1990
Norfolk, Virginia, USA
Emmy Raver-Lampman csfd

The BeekeeperGatloppPesPod rouškou temnotyUntitled Horror Movie (UHM)aTypical WednesdayHeelsUmbrella AcademyCentral ParkA Million Little ThingsOdd Mom OutHamiltonStuccoTudum: A Netflix Global Fan EventMovies That Changed My LifeSome Good NewsCollider Ladies NightIMDb on the Scene - Interviews


Aktualizace osobnostního profilu Emmy Raver-Lampman: 13.10. 2023 13:15