Mario Lopez 50 let


Mario López je americký herec. Narodil se v roce 1973 dne 10. října v San Diegu v Kalifornii jako Mario Michael López, Jr. Jeho matka Elvia pracovala jako úřednice a jeho otec Mario Michael López, Sr, pracoval v obci National City. Diváci Maria mohli vidět v seriálech jako např. SIMON & SIMON, BÁJEČNÍ A BOHATÍ, KONEČNĚ ZAZVONILO, NOVÁ TŘÍDA, GEORGE LOPEZ, PLASTICKÁ CHIRURGIE S. R. O. nebo ROBOT CHICKEN. Hrál ve filmech jako jsou: JEZERO HRŮZY (1996), POKREVNÍ BRATŘI (1999), MANŽEL NA OBJEDNÁVKU (2008) nebo HONEY (2011). V roce 2007 si zahrál po boku Mellisy Joen Hart v televizním filmu VÁNOČNÍ ÚNOS. V roce 2005 si zkusil dabování ve filmu Aloha Scooby-Doo! Byl hostem různých televizních pořadů např: Good Morning Americo, Larry King Live, Jimmy Kimmel Live, Randy Jackson uvádí: Nejlepší Americká Dance Crew nebo The Bonnie Hunt Show.

Mario López vydal ceklem tři knihy. První v roce 2008 vydal pod názvem Mario López Knockout Fitness, druhou v roce 2010 pod názvem Extra Lean ( to byla kuchařka) a třetí v roce 2011 pod názvem: Extra Lean Family. Extra Lean se stala v New Yorku knižním bestsellerem.

Mario pochází z katolické rodiny a má mexické kořeny. Po šesti letech chození s herečkou Ali Landry si ji konečně vzal dne 24. dubna v roce 2004. Tento katolický obřad se konal v Puerto Vallarta v Mexiku. Po dvou týdnech bylo toto manželství ovšem zrušeno, kvůli Mariově nevěře. Od roku 2006 - 2008 chodil s profesionální tanečnicí Karinou Smirnoff. V roce 2010 chodil s tanečnicí z Broadwaye Courtney Laine Mazza, kterou si vzal 1. prosince 2012 v Mexiku. Z tohoto manželství má dceru Gia Francescu López.


10.10.1973
San Diego, California, USA
Mario Lopez csfd

Steppin' Into the HolidayHoliday in Santa FeFeliz NaviDADA Very Merry Toy StorePomáda: ŽivěPopstar: Vše pro slávuThe Dog Who Saved SummerThe Dog Who Saved EasterKrásná vzpomínkaŠmoulové 2Honey 2The Dog Who Saved Christmas VacationPes, který zachránil VánoceManžel na objednávkuVánoční únosAloha Scooby-Doo!King RikkiOutta TimeCrack in the Floor, ABig Brother TroublePokrevní bratřiHledání rovnováhy: Příběh Grega LouganiseThe Journey: AbsolutionÚnos profesora GriffinaCóndor de oro, ElDepravedJezero hrůzyZa pět minut dvanáct: Svatba v Las VegasBig Boys Don't CryZa pět minut dvanáct: Hawajský stylBarvyLast Fling, TheChartbustersKids Incorporated: Rock In the New YearThe Deacon Street DeerMagnum P.I.GriffinoviSaved by the BellAshley Garcia: Geniální a zamilovanáThe Baker and the BeautyVelká komediální záměnaBrooklyn 99Elena z Avaloru


Aktualizace osobnostního profilu Mario Lopez: 24.11. 2023 13:49