Joey Lawrence 48 let


Joseph Lawrence Mignogna Jr. se narodil 20. dubna 1976 je to americký herec, zpěvák a televizní moderátor. Jeho matka Donna Lawrence je personální ředitelka a otec Joseph Lawrence Mignogna Sr. pojišťovací makléř. Má dva mladší bratry, Matthewa a Andrewa, kteří jsou také herci.

Oženil se v roce 2002 s Michelle Vella, jejich manželství vydrželo pouze do roku 2004. Poté se setkal se svou druhou manželkou Chandie Yawn-Nelson a spolu mají dvě dcery, Charleston, narozená v roce 2006 a Liberty Grace narozená v roce 2010.


20.4.1976
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Joey Lawrence csfd

Frankie Meets JackLove by DesignDiamond RosePardoned by GraceA Deadly DeedMistletoe MixupRoe v. WadeČelisti smrtiHomewardMoney PlaneThe Office Mix-UpMy Brother's KeeperPistachioPublic DisturbanceSk8 DawgStrach o dceruGirl FollowedIsle of the DeadSaved by GraceVánoce zas a znovuWish For ChristmasŠance pro EmmuHitched for the HolidaysThe Dog Who Saved the HolidaysPes, který zachránil HalloweenČerná listinaSinatra ClubMoje falešná svatbaKiller PadVánoce na drakaAndroid: ApokalypsaOdpočívadloPool, The 2BowZpověď kariéristkyPravidla láskyPandořina skříňkaRomantická komedie 101TemptressChcete znát tajemství?Jumping ShipVánoční dobrodružstvíHonička na chlapaTemná legenda 2Horse SenseTequila Body ShotsBratři z divočinyGoofy na výletěPrince for a DayVraždy v RadiolanduZlaté okovyOliver & PřáteléVražedný pulsDon't TouchVydařená dovolenáWait Till Your Mother Gets Home!Call Me KatNeortodoxníDollface


Aktualizace osobnostního profilu Joey Lawrence: 18.3. 2024 23:57