Billie Eilish 22 let


Celým jménem Billie Eilish Pirate Baird O'Connell, známá hlavně pod jménem Billie Eilish, je americká zpěvačka a skladatelka. Má převážně irské a skotské předky. Její matka Maggie Baird je dabérka, scenáristka a tanečnice. Otec Patrick O'Connell pracuje ve stavebnictví, hraje na klavír či ukulele a pracoval jako herec na částečný úvazek u filmu Iron Man (2008).

Do povědomí se dostala v roce 2016 skladbou „Ocean Eyes“. První delší nahrávku vydala o rok později, jednalo se o EP „Don't Smile at Me“, jenž bylo v několika hitparádách oceněno zlatou deskou. Nikdy prý nevyzkoušela žádné drogy a ani cigarety. Její debutové album „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ vyšlo koncem března 2019. Mezi nejznámější písně z tohoto alba patří „Bad Guy“ nebo „When the Party’s Over“. Na jednom koncertu Billie Eilish se v roce 2019 objevil její idol z dětství, Justin Bieber. Ten jí přišel do zákulisí pozdravit. Chvíli jen stála a nevěřila vlastním očím, nakonec se s ním objala.

V roce 2020 vydala singl „No Time To Die“, titulní píseň k nové bondovce Není čas zemřít v hlavní roli s Danielem Craigem. Píseň složila se svým bratrem za pouhé 3 dny. Billie Eilish měla 20. srpna 2019 koncert v pražské O2 aréně. Nejdříve se měl konat ve Fóru Karlín, ale 3 000 lístků se prodalo za pouhé 4 minuty. Kvůli tomu se organizátoři rozhodli koncert přesunout do O2 arény. Na koncert přišlo přes 15 tisíc lidí a bylo vyprodáno.


18.12.2001
Los Angeles, California, USA
Billie Eilish csfd

RojOuverture of Something that Never EndedI Can't Give You Anything But Love: The Jimmy McHugh StoryBillie Eilish: Live at the O2 (Extended Cut)Vegan 2022Zvuk 007Billie Eilish: The World's a Little BlurryDear EarthHappier Than Ever: A Love Letter to Los AngelesThe Making of Happier Than Ever: A Love Letter to Los AngelesCoachella: 20 Years in the DesertVegan 2019Unbanned: The Legend of AJ1Billie Eilish: What Was I Made For?Billie Eilish & Rosalía: Lo Vas a OlvidarBillie Eilish: Happier Than EverBillie Eilish: Lost CauseBillie Eilish: Male FantasyBillie Eilish: NDABillie Eilish: Your PowerBillie Eilish: My FutureBillie Eilish: No Time To DieBillie Eilish: Not My ResponsibilityBillie Eilish: Therefore I AmPop Songs World 2020Billie Eilish - All the good girls go to hellBillie Eilish - Bad GuyBillie Eilish - Bad Guy (Vertical Version)Billie Eilish - Bury a FriendBillie Eilish - Everything I WantedBillie Eilish - xannyBillie Eilish - Bitches Broken HeartsBillie Eilish - HostageBillie Eilish - You Should See Me in a CrownBillie Eilish - idontwannabeyouanymore (Vertical Video)Billie Eilish feat. Khalid - lovelyBillie Eilish: When the Party's OverBillie Eilish - BellyacheBillie Eilish - BoredBillie Eilish - watchBillie Eilish - Ocean EyesBillie Eilish - Ocean Eyes (Dance Performance Video)Billie Eilish - Six Feet UnderKdyž Billie potkala LisuBillie Eilish - You Should See Me in a Crown (Animation Version)


Aktualizace osobnostního profilu Billie Eilish: 22.11. 2023 22:24