Will Arnett 53 let


Will Arnett je kanadský herec, který si získal světovou popularitu díky úspěšnému sitcomu ARRESTED DEVELOPMENT, v němž hrál bratra Jasona Batemana, sukničkáře, podvodníka a mága Goba. Od skončení seriálu v roce 2006 ušel velký kus cesty a stal se v Americe velmi oblíbeným komikem. Ztvárnil několik vedlejších filmových i seriálových postav, z nichž za zmínku stojí např. záporák Stranz Van Waldenberg z filmu BLADES OF GLORY, kde se objevil po boku Willa Ferrela a Jona Hedera či úspešný sitcom 30 ROCK, v němž ztvárnil nezapomenutelného Devona Bankse, gaye, rivala a úhlavního nepřítele Aleca Baldwina.

Jako začínající herec nebyl Arnett příliš úspěšný. Hrál menší role v televizních filmech a objevil se i v několika seriálech, které však byly zrušeny již po pár odvysílaných epizodách. Prohlásil, že celkově šlo o temné období jeho života a byl dokonce tak zdeptaný, že začal mít problémy s alkoholem. Avšak za pomoci svých přátel se z nich dostal a rozhodl se svou hereckou kariéru pořádně nastartovat.

Opět se však potýkal spíš s neúspěchem; jeden seriál byl zrušen po odvysílání první části, další, u nás nepříliš známý sitcom STILL STANDING se sice stal celkem úspěšným, ale Willova role byla vystřižena po prvním díle. Arnett se rozhodl, že už se žádnému začínajícímu seriálu neupíše, ale naštěstí se nechal svým agentem přemluvit ke konkurzu na další připravovaný sitcom...Byl rok 2003 a tím sitcomem bylo právě ARRESTED DEVELOPMENT.

Přestože se Will Arnett stal známou hvězdou, na stříbrném plátně dosud nezazářil. Doufejme, že se to brzy změní.


4.5.1970
Toronto, Ontario, Kanada
Will Arnett csfd

Jeden gólCursed FriendsMurderville: Kdo zabil Santu?Rychlá rotaMuppets Haunted MansionRumbleLEGO® příběh 2Mladí Titáni do toho!: Ve filmuPsí detektivLEGO® Batman filmVelká oříšková loupež 2Popstar: Vše pro slávuŽelvy Ninja 2LEGO® příběhVelká oříšková loupežŽelvy NinjaMuži v černém 3Jonah HexJá, padouchRande v ŘíměG-FORCEJarní prázdninyMonstra vs. VetřelciHortonPoloprofesionálRockerBacha na balónyBratři SolomonoviLedově ostříOn BroadwayPirát silnicRatatouilleDoba ledová 2: OblevaHurá do basyRodinná dovolená a jiná neštěstíSebevrazi - Love story z onoho světaPříšerná tchyněZačít úplně jinakNeporaženýLoomisZabít nebo zemřít: Hráči - série sedmáThe Acting ClassWaiting Game, TheBroken Giant, TheSouthieClose UpEdův příští krokThe Morning ShowTwisted MetalMurdervilleVlajka smrti


Aktualizace osobnostního profilu Will Arnett: 3.12. 2023 21:18