Romany Malco 55 let


Tento americký herec se narodil 18. listopadu 1968. Přestože se narodil v Brooklynu, tak má předky z Trinidadu a Tobaga. Jako teenager se přestěhoval do Texasu, kde navštěvoval Ross S Euro High School. Po dokončení studia založil rapovou skupinu, RMG. Poté co se přesunuli do Los Angeles tak podepsali kontrakt se společností Virgin Records.

Díky roli Jaye byl nominován hned na dvě ceny – Best Breaktrough Performance a Best On-Screen Team. Rolí Conrada si pro změnu vysloužil nominace na cenu Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series a to v letech 2007 a 2008. Mimo to se objevil ve vedlejších rolích několika snímků, namátkou TUXEDO, FEŠÁK CHURCHILL nebo LEDOVĚ OSTŘÍ.

Na podzim roku 2010 se objevil v seriálu televize ABC, v dramatu NO ORDINARY FAMILY.


18.11.1968
Brooklyn, New York City, New York, USA
Romany Malco csfd

Tijuana Jackson: Purpose Over PrisonRush a vánoční ruchVečerní školaKdyž se zlomí větevTéměř dokonalé VánoceThe DUFFMysli taky jako chlapPět nejlepšíchFrajeři ve VegasMysli jako onMalý kousek nebeOff DutySaint John of Las VegasBaby MámaGuru láskyLedově ostříProdám šéfa zn. spěchá40 let panicDeath and TexasFešák ChurchillTrue VinylTuxedoWhite BoyProfesionálThe ChâteauToo Legit: The MC Hammer StorySuper kšeftCorruptThe Wrecking CrewUrban MenaceA Million Little ThingsBlunt Talk - Plané řečiNičemové


Aktualizace osobnostního profilu Romany Malco: 14.3. 2024 15:19