Jesse Tyler Ferguson 48 let


Filmový, divadelní a muzikálový herec Jesse Tyler Ferguson se narodil 22. října 1975 ve městě Missoula ve státě Montana, USA. Již od útlého věku se začal zajímat o herectví a proto neměl jiné volby, než jej studovat i na univerzitě Americké muzikálové a dramatické akademie v New Yorku. Poté, co v roce 1994 graduoval, začal se postupně prosazovat na proslulé Broadwayi. Zde vystupoval v několika show, debutoval v muzikálu ON THE TOWN. Na divadelních prknech se pohybuje s přestávkami dodnes.

Jeho obličej ale televizní producenty zaujal a proto byl následně Jesse vybrán do jedné z hlavních rolí nového sitcomu TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA. Jeho postava Mitchell Pritchett adoptuje s přítelem dítě a snaží se ji vychovávat, přičemž řeší napjaté vztahy v rodině se svou sestrou a otcem. Divácká obec tentokrát byla velmi zaujatá a seriálu byla schválena druhá sezóna. Týden co týden tak mohlo Jesseho sledovat v průměru téměř 10 mil. diváků.


22.10.1975
Missoula, Montana, USA
Jesse Tyler Ferguson csfd

Medvěd na koksuKája + OlivaKája + Oliva tančí jako o životDoba ledová: Mamutí drcnutíStars in ShortsNádherný světSmrt on-lineGriffin a PhoenixováOrdinary SinnerSally Hemingsová: Americký skandálMuzikál ze střední: SeriálDobrý bojPete the CatTaková moderní rodinkaNightcapNouzové přistání


Aktualizace osobnostního profilu Jesse Tyler Ferguson: 19.11. 2023 14:52