Audra McDonald 53 let


Audra McDonald se narodila v západním Berlíně. Dcera amerických rodičů Anny Kathryn správkyně univerzity a Stanleyho McDonalda, ředitele vysoké školy. Začala studovat herectví v mladém věku, aby se vyrovnala se svou diagnózou "hyperaktivita". Audra absolvovala Rooseveltovu školu umění v rámci programu Theodore Roosevelt High School ve Fresnu. Na začátku své kariéry hrála po boku Dana Pessana a začínala v Junior Company. Studovala také klasický zpěv pod taktovkou Ellen Faull na Juilliard School, absolvovala v roce 1993.

Audra nahrála pět sólových alb pro Nonesuch Records. Také účinkovala v mnoha televizních pořadech a filmech. V roce 2001 získala první nominaci na Emmy za roli ve filmu Vtip. Také se objevila v seriálech Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti nebo Unesený.

Audra McDonald je vdaná za basistu Petera Donovana od září 2000. Mají jednu dceru Zoe pojmenovanou po blízké Audriině přítelkyni Zoe Caldwell. Audra McDonald a Peter Donovan se rozvedli v roce 2009. V roce 2012 si vzala Willa Swensona.


3.7.1970
Berlín, Německo
Audra McDonald csfd

Na dněOriginRustinRespect: Královna souluHello AgainKráska a zvířeLady DayNikdy není pozděThe OrdainedThe Sound of Music Live!Zatmění slunceCome Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private PracticeNejlepší zloděj světaPartners and CrimeTak to chodíVtipThe Last DebateAnnieHaving Our Say: The Delany Sisters' First 100 YearsKolébka ve větruObjekt mé touhySeven ServantsPozlacený věkDobrý bojThe BiteVampirinaDobrá manželkaIt Could Be Worse


Aktualizace osobnostního profilu Audra McDonald: 24.4. 2024 12:29