Sofía Vergara 51 let


Sofía Margarita Vergara se narodila 10. července 1972 ve čtvrtém největším kolumbijském městě Barranquilla. Jak už to u krásných žen bývá, byla objevena módním fotografem na pláži. Netrvalo dlouho a ze Sofie se stala poměrně známá modelka, přičemž sama Sofia měla i herecké ambice, takže zanedlouho začala vystupovat i v kolumbijské televizi. Práce modelky jí taktéž umožnila finančně podporovat svoji rodinu a proto se vzdala studia na univerzitě. Byla tváří společnosti Pepsi pro Latinskou Ameriku a natočila pro ni reklamu. V osobním životě se jí taktéž dařilo a velmi brzo si vzala svojí první lásku, načež se jí ve dvaceti letech narodil syn Manuel. Odstěhovala se do Bogoty a vystupovala v televizních show FUERA DE SERIE.

Sofia nakonec definitivně prorazila v jiné oblasti než filmy, v televizních seriálech. Americkou produkci si vyzkoušela v epizodní roli vysoce ceněného seriálu VINCENTŮV SVĚT. Následně dostala roli jako pravidelná postava seriálů HOT PROPERTIES a o 2 roky později ZASTÁNCI BLAHOBYTU. Oba seriály naneštěstí pro Sofii nevydržely déle než jednu sezónu. Ve své vlasti byla vybrána dokonce do jedné z hlavní rolí remaku Zoufalých manželek AMAS DE CASA DESESPERADAS. Konečný průlom nastal v roce 2010 s rolí Glorie v seriálu TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA. Za ztvárnění této postavy byla dokonce nominovaná na cenu Emmy za nejlepší výkon herečky ve vedlejší roli v komediálním seriálu. Cenu sice nezískala, ale to ji nemusí mrzet, neboť seriálu byla schválena druhá řada a Sofii tak může i v televizním sezóně 2010 – 2011 sledovat přibližně 10 mil. pravidelných diváků, jež si show během prvního roku vysílání získala.

Přestože se nakonec Sofia prosadila v televizi, na filmy nezanevřela a objevila se ve vedlejších rolích komedií Tylera Perryho MEET THE BROWNS a MADEA GOES VE VĚZENÍ. V současné době natáčí celovečerní verzi legendárního seriálů ŠMOULOVÉ, ve které ztvární jednu z lidských postav. Budoucnost má tak Sofia, která se pravidelně umísťuje na předních příčkách nejkrásnějších žen světa, veskrze růžovou.


10.7.1972
Barranquilla, Kolumbie
Sofía Vergara csfd

This Is Me...NowVocasy na tripuKoatiBottom of the 9thAngláni na útěkuKřivákEmoji ve filmuThe Female BrainDivoká dvojkaDivoká kartaŠéfkuchař na griluMachete zabíjíStárnoucí gigoloÚtěk z planety ZeměTři moulovéHappy Feet 2Šmoulov銝astný Nový rokMadea Goes to JailMeet the BrownsTrhni si!VýprodejLegendy z DogtownuČtyři bratři24. DenPerfektní servisVšechny chtějí PapihoVelký průšvihGriseldaTaková moderní rodinkaGriffinoviSimpsonovi


Aktualizace osobnostního profilu Sofía Vergara: 22.3. 2024 13:44