Patrik "Rytmus" Vrbovský 47 let


Rytmus se narodil roku 1977 ve slovenských Piešťanech, jako Patrik Vrbovský. Poprvé vstupuje na slovenskou hip hopovou scénu v roce 1992, kdy z počátku používal jméno Pat3k Metamorfolord. V mládí tíhnul k breakdance, přes který se dostal i k rapu. Zpočátku se pokoušel rapovat anglicky, ale nakonec skončil u rodné slovenštiny. V roce 1994 vyhrál freestylovou soutěž Bitka slov, v té době byl nejlepším freestylerem na Slovensku. Záhy po vítězství ho pozval ke svému projektu Zvuk ulice slovenský raper David. Rytmus se postupně začal dostávat do širšího povědomí svým osobitým rapem. Spolupracoval také se slavnými skupinami Názov stavby a Trosky.

30. listopadu 2009 vyšlo jeho třetí album s názvem Král. K albu natočil i videoklip a to ke skladbě Verejný nepriatel. Spolu se zpěvačkou Tinou natočili hit Príbeh. Rytmus je bezesporu v současnosti jedou z největších hvězd a vůbec nejúspěšnějším raperem. Jeho popularita ho vynesla do jednoho z křesel porotců v reality show ČESKO SLOVENSKÁ SUPERSTAR.


3.1.1977
Kroměříž, Československo
Patrik

Válka PolicajtůFabrika smrti: mladá krvInvalidaSkrytý nepřítelPrvý slovenský hororSmrtonosná past: Opět v akciBastardiBastardiMesto tieňovHip Hop žijeAttila Végh - splněný senKontrafakt: The Most LegendaryAttilaObraz doby VII: Rytmus a Symfonický orchesterRytmus: TemposObraz doby 5: Chalan vs. mužRed Bull Music SoundClash: Rytmus vs. Iné KafePancier: SnippetSepar: Pancier TourCooltúraObraz doby 4: Dokázať nemožnéRYTMUS sídliskový senRapíky starej matereKontrafakt: Navždy TourKontrafakt: Stále mi dávaObraz doby 1: Bozk na rozlučku 2008Hudba zdola 2009Making of: Rytmus feat. Ego: Deti Stratenej GenerácieObraz doby 2: Kral tour 2010Obraz doby 3: Fenomentary 2011Rytmus: Video Collection20ers: Making of...Laci Strike: Cesta tanečníkaEvropa 2: All Stars Team 2022Ego feat. Gleb, Haha Crew, Rytmo: Chief RockaEl Nino: 365Frayer Flexking feat. Rytmus: Rakety jak pizzaKontrafakt feat. Sima: PocityKontrafakt: InstagramKontrafakt: MesiacPaulie Garand & DJ Wich feat. Pil C & Rytmus: FormaRytmo: Žijeme podľaRytmus: Krstný otecRytmus: NezastavitelnýSepar feat. Tina: Všetci za jednéhoSergei Barracuda feat. Rytmo: LegendárníDJ Wich feat. Rytmus, Elpe: Ryba vo vodeKontrafakt feat. Mirez, Dalyb, Zayo, Dokkeytino, Porsche Boy: JLoKontrafakt feat. Viktor Sheen, Calin: NeviditelnejKontrafakt: Ideme dnuKontrafakt: Si sa namotalMega M feat. Rytmus: AventadorP.A.T.: BontonRytmus: SanelEgo feat. Rytmus: Ideme ďalejEgo: Je nám to úplne jedno


Aktualizace osobnostního profilu Patrik "Rytmus" Vrbovský: 1.11. 2023 23:04