Ji-hwan Kang 47 let


Ji-hwan Kang je jihokorejský herec narozený 20. března 1977 v Soulu. Svou hereckou kariéru odstartoval v roce 2001 rolí v korejské adaptaci muzikálu The Rocky Horror Show. Poté se mu dostalo pár malých rolí v různých televizních seriálech.

V roce 2005 si také zahrál svou první filmovou roli v nezávislém snímku HOSTITEL A HOST korejského režiséra Dong-il Shina. Tento film se dočkal uznání jak na korejském filmovém festivalu, tak i na různých mezinárodních festivalech (například Berlínský mezinárodní filmový festival). Za výkon ve filmu YEONGHWANEUN YEONGHWADA (2009) získal několik ocenění nejlepší nový herec. V roce 2009 zazářil po boku Ha-neul Kim v akční romantické komedii 7GEUB GONGMUWON a za roli Jae-Joon Leeho získal na Grand Bell Awards cenu nejlepší nový herec.

V roce 2011 se stává miláčkem publika rolí bohatého majitele hotelu Ki-joon Hyunem v seriálu LIE TO ME.


20.3.1977
Soul, Jižní Korea
Ji-hwan Kang csfd

Taeyangeul hyanghae sswaraCha HyungsaChilgeup gongmuwonNae noone kkongkkakjiYeonghwaneun yeonghwadaHostitel a hostJoseon saengjongiJakeun sineui aideulJookeodo JoaMonseuteoBigmaenDonui hwashinNaege geojitmaleul haebwaKeopi hawooseuSeutailTelecinemaKwaedo Hong GildongKyeongseong seukaendeul90 Il, saranghal siganBoolkkotnoliGudseura Geum-sunaAlkedoelgeoyaKkotboda aleumdawiNonseutob 4진짜사나이 300Sumchongsa


Aktualizace osobnostního profilu Ji-hwan Kang: 24.2. 2024 18:28