Christina Cox 52 let


Christina Cox se narodila poblíž kanadského Toronta jako nejmladší ze tří dcer. Její dvě sestry se jmenují Tracey a Melissa. Studovala divadlo a tanec v Arts York na Unionville High School a se studiem pokračovala na Ryerson Theatre School of Toronto, kde studovala dva roky.

Na svém kontě má přes 38 filmových a televizních rolí. Její nejznámější filmová role z roku 1999 BETTER THAN CHOCOLATE, kde si zahrála lesbickou Kim. Mezi její další známější roli patří také The CHONICLES OF RIDDICK, kde si zahrála neohroženou žoldačku Eve Logan. Obdržela nominaci na Gemini Award za herecký výkon Angely Ramírez v seriálu F/X: THE SERIES. Christina Cox byla také původní členkou UPN v sitcomu GIRLFRIENDS, kde si zahrála v Lynn v pilotní episodě.

Christina Cox se objevila ve několika divadelních rolích jako "Twelfth Night" od Williama Shakespeara až po "Road" od Jima Cartwrighta. Spolupracovala také na filmu MILLION DOLLAR BABY. Hrála astro-bioložku Jen Crane v ABC 2009 letní show DEFYING GRAVITY. Objevila se také americké ShowTime v Dexterově episodě "Dex Takes a Holiday" jako policejní důstojník Zoey Kruger. Nedávno vzala roli v letním dramatu COMBAT HOSPITAL jako The Hot Zone s Eliasem Koteasem a Deborah Kara Ungerovou.

Momentálně Christina Cox bydlí v Los Angeles se svým manželem Grantem Mattosem, bývalým hráčem NFL za San Diego Chargers, jenž si zahrál ve 2011té episodě seriálu Survivor od CBS.


31.7.1971
Toronto, Ontario, Kanada
Christina Cox csfd

Nebezpečné pronásledováníZáhady Ruby Herringové: Smrtící koktejlF.R.E.D.I.SidelinedDeadly LessonsPříliš mnoho láskyZrazená důvěraKid CannabisUhranutá myslElysiumPředvečer zkázySmrtící fachmanFugitive at 17Nech mého muže!The StepsonTen pravý pro měV utajeníAscension DayMax Havoc: Ohnivý kruhRiddick: Kronika temnaSometimes a HeroJane DoeCode Name PhoenixBetter Than ChocolateA Brother's Promise: The Dan Jansen StoryLekceNo One Could Protect HerSins of SilenceDárceZákon džungleSpike of LoveMyšlenky zločinceJak přežít rozvodLife SentenceLovci stínů: Nástroje smrtiiZombieJak prostéMotivArrow


Aktualizace osobnostního profilu Christina Cox: 30.10. 2023 14:48