Katie Stuart 39 let


Katherine Anne Stuart (jak se celým jménem jmenuje) se narodila 22. března 1985 v kanadském Vancouveru. Když byla Katie malá, navštěvovala Vancouverské divadlo pro mladé, kde si jí všiml agent. Na začátku dostala roli v propagačním videu ORCA BAY SPORTS. Její první televizní rolí byla v roce 1996 postava Patty Greer v seriálu POLTERGEIST: THE LEGACY. V témže roce dostala též její první filmovou roli ve filmech COLOR ME PERFECT a MASTERMINDS.

V létě 2OO5 pracovala s Amandou Bynes na komedii SHE´S THE MAN režírovaném Andym Fickmanem. V zimě téhož roku si zahrála Augustinu kamarádku Bridget v dramatu AUGUSTA, GONE, který je natočen podle skutečného příběhu dívky hledající samu sebe, ale dostává se akorát do problémů.

Ve volném čase, když Katie nepracuje, tak se ráda projíždí na své motorce, studuje na Californské universitě a s přáteli chodí na různé fotbalové zápasy. Katie má o dva roky mladšího bratra Teda.


22.3.1985
Vancouver, British Columbia, Kanada
Katie Stuart csfd

Hořkých sedmnáctNenapravitelnáSuper náhradník14 hodin strachuMedvědí přízrakSesterstvo putovních kalhotX-Men 2Útěk ze čtvrtého rozměruToo Young to Be a DadÚtěk z peklaEpicentrumVražedné bratrstvoPes zabijákSummer of the MonkeysExpedice smrtiIntensityNičitelColor Me Perfect50 States of FrightNancy DrewArrowPůjčovna masaWhen We RiseZooInconceivablePrvních 100MotivThe ReturnedLovci duchůExes & OhsThree Moons Over MilfordMrtví jako jáNa pomezí záhadThe Magician's HouseHvězdná bránaKrajní mezeVrána


Aktualizace osobnostního profilu Katie Stuart: 31.10. 2023 12:09