Katrina Bowden 35 let


Americká herečka a modelka Katrina Bowden (Katie Bowden) se narodila 19. září 1988 v New Jersey ve Spojených státech amerických. Blondýnka s modrýma očima měří 175 cm a její přezdívka je Kit Kat. Mezi její nejoblíbenější nápoje patří malinový a broskvový ledový čaj. Vyrůstala v New Jersey a zde se také od 14 let začala věnovat modelingu a později i herectví. Základní a střední vzdělání získala Katie na dnes již zaniklé Saint Thomas More School v Midland Parku v New Jersey. Poté studovala na Immaculate Heart Academy v New Jersey.

V roce 2008 si zahrála vedlejší roli Ms. Tasty v romantické komedii SEX DRIVE. O rok později si zahrála v hororu ZKRATKA KE SMRTI roli Christy. Další roli dostala v roce 2010 v úspěšné kanadské hororové komedii TUCKER & DÁLE VS. ZLO. Film je parodií na klasické teenagerovské vyvražďovačky a Katie si v něm zahrála hlavní ženskou roli jménem Allison. V roce 2011 by se měla Katie Bowden objevit ve vedlejší roli v komedii THE LAST FILM FESTIVAL.


19.9.1988
Wyckoff, New Jersey, USA
Katrina Bowden csfd

FotřiThe Most Colorful Time of the YearBorn a ChampionChvíle dozráváníGreat WhiteDefinition PleaseLovecký úplněkThe Divorce PartyFishbowl CaliforniaKilling DiazLove on the SlopesFramed by My FiancéOnce Upon a DateHard SellMonolithThe Last Film FestivalI Killed My BFFA True StoryMládeži nepřístupnoScary Movie 5Zvrácená sestričkaPiraňa 3DDPrci, prci, prcičky: Školní srazVražedný dechTucker & Dale vs. ZloRatko: The Dictator's SonZkratka ke smrtiSex DriveUkradený život: Exkluzivní videoJá jsem nocŠpinavej JohnPublic MoralsStudio 30 RockNová holkaPretend Time


Aktualizace osobnostního profilu Katrina Bowden: 19.12. 2023 17:31