Greta Gerwig 40 let


Greta Celeste Gerwig se narodila 4. srpna 1983 v Sacramentu, Kalifornie, USA. Vystudovala angličtinu a filozofii na Barnard College se záměrem stát se dramatikem, během studií psala hry a založila skupinu se zaměřením na improvizaci. Nyní se angažuje jako herečka, režisérka a scenáristka.

Greta je fanynkou Stevea Coogana, který proslul zejména díky svému komediálnímu alter egu, ignorantském moderátorovi Alanu Partridgeovi, jehož eskapády si už vysloužily několik rozhlasových i televizních sérií. V současnosti žije v New York City.


4.8.1983
Sacramento, California, USA
Greta Gerwig csfd

Untitled Netflix/Chronicles of Narnia TV MovieSnow WhiteBarbieMalé ženyLady BirdMistress AmericaHow I Met Your DadFrances HaNorthern ComfortNoci a víkendyHannah jde po schodechChina, ILMaking a SceneDua Lipa: Dance the NightBílý šumPsí ostrovJackieWiener-DogŽeny 20. stoletíMaggie má plánEdenPokořeníDo Říma s láskouLola VersusThe CorrectionsArthurHlavně nezávazněSlečny v nesnázíchThe Dish & the SpoonArt HouseGreenbergDům ďáblaUne aventure new-yorkaiseYou Wont Miss MePytel na paliciYeastLOLMolly a duchThe Mindy ProjectPortlandia


Aktualizace osobnostního profilu Greta Gerwig: 14.3. 2024 14:30