Lance Reddick (1962 - 2023)


Tento Baltimorský rodák, lehce zapamatovatelný díky ostře řezaným rysům jako např. Lance Henriksen, je mimo seriálových rolí i nadaný zpěvák a divadelní herec. Reddick vystudoval Eastman School of Music v Rochester v New Yorku. Poté se přesunul do Baltimorské oblasti, kde se živil různými pracemi jako např. doručovatel novin, roznašeč pizzy nebo číšník a právě díky své charakteristické tváři i jako umělecký model, přesto stále doufal, že se jednou stane zpěvákem. Při jedné těžké zásilce si však poranil ploténku a musel těchto prací zanechat a proto se rozhodl pro studia na Yale University kde se učil herectví.

Největší zlom však nastává poté, co je Lance obsazen do malé role seriálu LOST, zde se však mihne jen ve čtyřech epizodách. J.J. Abrams však má pro Lance jinou, mnohem lepší hereckou příležitost. Lance se objevuje v novém seriálu, v jedné z nejdůležitějších a hlavních rolí Abramsova projektu FRINGE.


7.6.1962
Baltimore, Maryland, USA
17.3.2023
Los Angeles, California, USA
Lance Reddick csfd

BallerinaBílí muži neumějí skákatJohn Wick: Kapitola 4The Caine Mutiny Court-MartialSt. SebastianGodzilla vs. KongFaith BasedNoc v Miami…Sylviina láskaBusiness EthicsJohn Wick 3Pád andělaCanal StreetLittle WoodsMonster PartyThe DomesticsJohn Wick 2Fun Size Horror: Volume OneFaultsJohn WickPařba v MexikuThe GuestOldboyÚtok na Bílý důmNa dno nás nedostaneteRemainsJonah HexArmáda jednohoTennesseeDirty WorkBrother to BrotherBridgetKeep the Faith, BabyNeříkej ani slovoSnila jsem o AfriceGodzillaStav obleženíSvědek proti mafiiVelké nadějeZprostředkovatelWhat the Deaf Man HeardBosch: OdkazNeporazitelnýPercy Jackson a OlympanéFarzarResident Evil: LékBoschMalý Sheldon


Aktualizace osobnostního profilu Lance Reddick: 18.11. 2023 16:25