Oliver Phelps 38 let


Oliver Phelps se narodil 25. února 1986 o 13 minut dříve než jeho bratr James Phelps. Jeho celé jméno je Oliver Martyn John Phelps. V současnosti navštěvuje Artur Terry Scholl. Vyniká v zeměpise, ale rád by se věnoval herectví.

Oliverovým nejoblíbenějším dílem Harryho Pottera je Ohnivý pohár. Miluje Metallicu, Elvise a Alter bridge. Naopak nesnáší krysy, se kterými musel pracovat v některých dílech Harryho Pottera. Se svým bratrem jsou nerozlučná dvojka. Rozeznat je lze podle mateřského znaménka, které má Oliver na pravé straně krku.


25.2.1986
Birmingham, England, Velká Británie
Oliver Phelps csfd

Poslední noc v SohoDanny and the Human ZooOwn Worst EnemyHarry Potter a Relikvie smrti - část 2Harry Potter a Relikvie smrti - část 1Harry Potter a Princ dvojí krveHarry Potter a Fénixův řádHarry Potter a Ohnivý pohárHarry Potter a vězeň z AzkabanuHarry Potter a Tajemná komnataHarry Potter a Kámen mudrcůPointless CelebritiesPřípady advokáta KingdomaMinistry of MayhemFantastic FriendsHarry Potter 20 let filmové magie: Návrat do BradavicThe Cars That Made Britain GreatCreating the World of Harry Potter, Part 8: Growing UpCreating the World of Harry Potter, Part 5: EvolutionHarry Potter a jeho 50 nejCreating the World of Harry Potter, Part 4: Sound and MusicCreating the World of Harry Potter, Part 1: The Magic BeginsCreating the World of Harry Potter, Part 2: CharactersReflections on the Fourth FilmHead to Shrunken HeadHarry Potter: The Making of Diagon AlleyLive from Studio Five


Aktualizace osobnostního profilu Oliver Phelps: 3.11. 2023 21:26