Brian Posehn 57 let


Úctyhodných 200 cm vysoký herec, scénárista, producent a komik Brian Posehn (vlastním jménem Brian Poesehan) se narodil 6.7.1966 v Sacramentu v Kalifornii. Jeho příjmení se vyslovuje "Puh-Sain". Už během střední školy se toužil stát hercem a proto chodil do hereckého kroužku. V oblibě měl takové osobnosti jako Steve Martin, Richard Pryor, Bobcat Goldtwhait nebo třeba Lenny Bruce.

V roce 2004 se setkává se známou Sarou Silverman, která ho nejprve obsadí do filmu SARAH SILVERMAN: JESUS IS MAGIC (2005) a dále se objevuje ve všech dílech jejího TV pořadu The Sarah Silverman Program který je vysílaný v letech 2007-2010. Dvakrát byl nominován na cenu Emmy a v roce 2003 vyhrál cenu DVDX Award za spolupráci na soundtracku k filmu BĚŽ, RONNIE, BĚŽ!. Od roku 2004 je ženatý s producentkou Melanií Truhett se kterou má jedno dítě. Je také zpěvákem ve vlastní metalové kapele, která má na kontě zatím dvě alba.


6.7.1966
Sacramento, California, USA
Brian Posehn csfd

Reno 911!: The Hunt for QAnonSeven Stages to Achieve Eternal Bliss By Passing Through the Gateway Chosen By the Holy StorshKapitán Bombarďák ve filmuHell & BackUncle NickKnights of BadassdomZásnuby na dobu neurčitouLet's Do This!Lloyd the ConquerorScooby-Doo: Abrakadabra!The Haunted World of El SuperbeastoBezstarostněChechtákDivoké vlnyFantastická čtyřka: Silver SurferŽiví nebo (ne)mrtvíNesahejme psům na párkySarah Silverman Program.: Officer Jay, TheCake BoySarah Silverman: Jesus is MagicVyvrženci peklaSamá chválaBlbý a ještě blbější: Jak Harry potkal LloydaMedvědí bratřiSkřípěníBěž, Ronnie, běž!Dámy nebo nedá mi?Honička na chlapaNezávislýSuper NerdsPíseň pro nevěstu„Sladká“ pomstaStar Trek: Lower DecksSousedstvíSteven UniverseDeadly ClassTeorie velkého třeskuThe MandalorianTeachersBilly Dilley's Super-Duper Subterranean SummerDobrodružství Kocoura v botách


Aktualizace osobnostního profilu Brian Posehn: 31.10. 2023 06:40