Kellan Lutz 39 let


Kellan Christopher Lutz se narodil 15.března 1985 v Dickinsonu v Severní Dakotě. Má 6 bratrů a 1 sestru. Ve třinácti letech začal s modelingem. Po maturitě se přestěhoval do Los Angeles, protože se rozhodl stát se hercem. Pokračoval tam v modelingu, předváděl například pro Abercrombie and Fitch nebo pro Levi´s jeans.

Momentálně točí druhý díl s názvem NEW MOON, který se v kinech objeví na konci roku 2009. Jeho blízkými přáteli jsou Ashley Greene, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Robert Pattinson a Taylor Lautner, s nimiž hrál v Twilight. Kellan rád a hodně sportuje.


15.3.1985
Dickinson, North Dakota, USA
Kellan Lutz csfd

Due JusticeCome Out FightingWhat RemainsAli ví, po čem muži toužíAdi Shankar's Gods and SecretsLegenda o strážci hrobkySmrtící rychlostDítě z OsirisuGuardians of LunaMoneyExperimenterNa vlastní pěstExpendables: Postradatelní 3Herkules: Zrození legendyJava HeatSyrupTarzanTwilight sága: Rozbřesk - 2. částA Warrior's HeartArénaLáska, svatba, manželstvíTwilight sága: Rozbřesk - 1. částVálka BohůMeskadaNoční můra v Elm StreetTwilight sága: ZatměníTwilight sága: Nový měsícZtracený ostrovHladina adrenalinuMaturitní plesStmíváníGhosts of GoldfieldBezva vejškaRebelkaFBI: Most WantedF.B.I.FBI: InternationalNávrat na výsluníStudio 30 Rock90210: Nová generace


Aktualizace osobnostního profilu Kellan Lutz: 4.11. 2023 04:29