Arthur Darbinyan


Arthur Darbinyan známý lépe pod přezdívkou D'rbo je známý oblíbený herec, který účinkuje především v hollywoodských velkofilmech a seriálech z produkce amerických televizních stanic jakou je kupříkladu HBO.

Vážně to začal brát až těsně před koncem dvacátého století a to konkrétně roku 1999, kdy si zahrál v komediálně romantickém snímku od režiséra Michaela Lembecka, True Love, kde ztvárnil roli taxikáře.

Velké obrátky začal nabírat v roce 2005, kdy byl obsazen do známého seriálu Tráva z produkce televizní stanice světového formátu HBO. Zde na sebe dokázal natolik upozornit, že o dva roky později dostal jednu ze svých nejznámějších rolí v komediálním akčním filmu z prostředí agentů Dostaňte agenta Smarta, kde si zahrál po boku slavného Steva Carella, známého z americké verze seriálu Kancl.

Dnes se věnuje Arthur převážně hraní v hollywoodských filmech. Možné je ho zahlédnout například ve snímcích s marvelovskou super hrdinskou tématikou jako Avengers či X-Men.

Arthur Darbinyan csfd

Kingova pomstaVorogaytEarth to EchoAvengersMy Uncle RafaelThe Son of an Afghan FarmerX-Men: První třídaDostaňte agenta SmartaNight All DayThe Last ProducerTrue LoveAnitzvatznereFor the PeopleStranger ThingsChyťte ho!Černá listina: VykoupeníBoschAllegianceNCIS: Los AngelesTemný případCloser: Nové případyTrue Blood: Pravá krevŠestej smyslMen of a Certain AgeDva a půl chlapaHung - Na velikosti záležíMy Own Worst EnemyPohotovostTrávaAlias


Aktualizace osobnostního profilu Arthur Darbinyan: 2.12. 2023 12:15