Bret McKenzie 47 let


Bret Peter Tarrant McKenzie se narodil 29. června 1976 v hlavním městě Nového Zelándu Wellington. Jeho nejznámější rolí je doposud muzikant Bret ze seriálu FLIGHT OF THE CONCHORDS na němž se podílí i jako scenárista a producent.

Z dalších filmových rolí stojí za zmínku i postava elfa Figwita ve filmu PÁN PRSTENŮ. V roce 2009 pak s Clementema Darbym natočil hororovou komedii DIAGNOSIS: DEATH. Kromě televizních obrazovek slaví úspěch i s hudební tvorbou, a to nejen z alby ze seriálu (v roce 2007 vyhráli cenu Grammy za nejlepší komediální album), ale i s dřívějšími projekty The Black Seeds a Wellington International Ukulele Orchestra.

V roce 2008 byl spolu s Clementem australskou edicí časopisu Who zařazen na seznam "100 sexiest people". V roce 2009 si vzal svou lásku z dětství, novinářku Hannah Clarke, se kterou bydlí střídavě v L.A., New Yorku a Wellingtonu. V srpnu se jim narodila dcera Viva.


29.6.1976
Wellington, Nový Zéland
Bret McKenzie csfd

Flight of the Conchords: Živě z LondýnaHobit: Bitva pěti armádV zemi Jane AustenovéHobit: Neočekávaná cestaKoala Johnny: Zrození hrdinyTwo Little BoysDiagnosis: DeathOne Night Stand: Flight of the ConchordsFutile AttractionPán prstenů: Návrat králePán prstenů: Společenstvo PrstenuSimpsonoviFlight of the ConchordsTim and Eric Awesome Show, Great Job!One Night StandLennon or McCartneyRocked the NationFlight of the Conchords: A Texan OdysseyFlight of the Conchords: Ladies of the WorldConanRed Carpet ReportNoční show Conana O'BrienaNoční show Davida Lettermana


Aktualizace osobnostního profilu Bret McKenzie: 9.11. 2023 12:45