Aziz Ansari 41 let


Aziz je rodilý Američan. Narodil se 23. února 1983 v Columbii v Jižní Karolíně. Rodiče byli oba z Indie, přesněji z Tamil Nadu, odkud emigrovali právě do Spojených států. Azis vyrostl v Bennettsville v Jižní Karolíně, kde navštěvoval Marlboro Academy, poté nastoupil do GSSM (South Carolina Governor's School for Science and Mathematics) a později byl přijat na Obchodní univerzitu Leonarda Sterna, kde promoval roku 2004.

V roce 2005 spolu s Robem Huebelem a Paulem Scheerem odstaroval svůj neznámější projekt HUMAN GIANT, což je vlastně pořad poskládaný z leckdy dost drsných krátkých skečů a scének. Azis se do současnosti objevil ještě v několika vedlejších filmových rolích z nichž nejznámější je asi z filmu DOSTAŇ HO TAM. Největší pocty se mu ale zatím dostalo v červnu 2010 kdy moderoval MTV Movie Awards. Jeho zatím poslední počin je nahrané album Intimate Moments for a Sensual Evening, které vyšlo i ve formě záznamů z vystoupení na DVD.


23.2.1983
Columbia, South Carolina, USA
Aziz Ansari csfd

Bobovy burgery ve filmuKámoš napořádApokalypsa v HollywooduKrálovství lesních strážcůDoba ledová 4: Země v pohybu30 minut nebo méněDostaň ho tamKomiciZevlovat a pruditRockerŠkola sváděníBobovy burgeryMistr amatérZviřátkaLiga snůMajor LazerOdbor městské zeleněBen 10: Omniverse


Aktualizace osobnostního profilu Aziz Ansari: 17.11. 2023 12:14