Aisling Loftus 33 let


"Doufám, že budu pracovat tak, abych na sebe byla pyšná a ne jen tak, abych jen zaplatila účty."

V roce 2008 se o ní v magazínu Screen International zmínili jako o "Hvězdě zítřka". Ale přestože se o rok později objevila v oceněném krátkometrážním filmu JADE, do povědomí diváků se zatím příliš nedostala. Šance ale přišla s hlavní rolí dvojdílného dramatu DIVE, kde si zahrála po boku Jacka O'Connella, hvězdy seriálu Skins. Film si vysloužil ocenění BAFTA a také je uznávaný kritiky - Aisling jimi byla označena za "fenomén". Sama o sobě tvrdí, že se jedná o její nejlepší zkušenost a přestože ztvárnila dívku, která se chystá na Olympiádu, prohlásila, že sama sportovně založená není.

Dále se objevila i v televizním filmu BORROWERS a dalších seriálech, mezi které patří i temný seriál z prostředí Liverpoolu GOOD COP. Kromě toho se Aisling věnuje i divadlu, v roce 2010 sklidila velice pochvalné recenze za hru Spur Of The Moment.  Doufejme, že talent této herečky nebude nadále opomíjen a Aisling se dočká nějaké závratné role., aby ukázala, co v ní skutečně je.


1.9.1990
Nottingham, Nottinghamshire, England, Velká Británie
Aisling Loftus csfd

HomeboundGun Shy - Hrdina náhodouProperty of the StatePýcha, předsudek a zombieMalí lidéSmrt superhrdinyDivePrázdná kolébkaThe Fattest Man in BritainMidwichské kukačkyČas čarodějnicBrokenPan SelfridgeVojna a mírVraždy v MidsomeruDobrej policajtPublic EnemiesCase HistoriesFive DaughtersDoctorsVenkovská praxeJade


Aktualizace osobnostního profilu Aisling Loftus: 17.11. 2023 12:14