Lesley Ann Warren 77 let


Lesley Ann Warrenová se narodila 16. srpna 1946 v New Yorku. Velmi brzy, již v sedmnácti letech, se dostala do věhlasného Actors Studia a dodnes zůstává nejmladší přijatou osobou v historii této herecké "dílny". V roce 1963 debutovala na Broadwayi a v roce 1973 hrála v divadle v Los Angeles postavu Scarlett O´ Harové v jevištním zpracování slavného románu Margaret Mitchellové GONE WITH THE WIND (JIH PROTI SEVERU). V muzikálu SCARLETT jí pomohla taneční průprava, neboť Warrenová začínala jako baletka - absolventka School of American Ballet v New Yorku.

V posledních letech bylo možno tuto krásnou herečku spatřit například v milostné komedii Stevena Shainberga SEKRETÁŘKA (2002), thrilleru Davida S. Marfielda TEMNÉ VODY (2005) nebo v kriminálním dramatu Roberta Moreska KOŘENY MAFIE (2006). Lesley Ann Warrenová též účinkovala ve videoklipu skupiny Aerosmith JANIE´S GOT A GUN.


16.8.1946
New York City, New York, USA
Lesley Ann Warren csfd

It Snows All the TimeEcho Boomers3 Days with DadThe Bay HouseTwinkle all the WayProminentiBetween UsBabysitterI Am MichaeljOBSA Little HelpPeep WorldStiffsSvazující tajemstvíKořeny mafieZázrační pejsci 2ConstellationPikantní tajemstvíTemné vodyMůj malý světShore, TheRecept na pohromuFrenchman, TheSekretářkaSt. SassNenarozenýThe MyersonsThe QuickieWolf GirlZlomeníRopewalkTrixieAll of ItAngličanLáska zabíjíPomstaTwin Falls IdahoSám doma a bohatý: Vánoční přáníVem mě s sebouParchantThe First ManBible - Starý zákon: JosefDravecVražedný úmyslBarva nociZoufalá spravedlnostPure CountrySrdce v plamenechWilling to Kill: The Texas Cheerleader StoryVražedný omylŽivot pod psa27 Wagons Full of CottonRodina špionůSuper sázkaBaja OklahomaPoldaLupičkaBoj o JennyRozhřešeníStopa


Aktualizace osobnostního profilu Lesley Ann Warren: 10.11. 2023 10:50