Mackenzie Brooke Smith 23 let


Mackenzie se narodila na Floridě a od počátku prokazovala zájem a schopnosti bavit a hrát. V útlém věku čtyř let registrujeme její první komerční výstupy v Texasu. O rok později získává za dosažení výborných pracovních výsledků lukrativní nabídku práce v Los Angeles. V roce 2006, se tedy její rodina stěhuje do Kalifornie, kde herecká kariéra Mackenzie začíná na plno.

Dále může být viděna ve filmu ČTVERY VÁNOCE, seriálech 'TIL DEATH, ZOUFALÉ MANŽELKY, ŘEKNI, KDO TĚ ZABIL nebo MYŠLENKY ZLOČINCE a reklamách na State Street Global Advisors, Zyrtec, Hanna Andersson, Vera Bradley nebo Disney. Mackenzie je zastoupena prestižní agenturou Ford Modeling.


6.2.2001
Florida, USA
Mackenzie Brooke Smith csfd

PhobiasA Winter RoseZvláštní příběh rodiny FGrave SecretsBůh žehnej AmericeRoad to the AltarČtvery VánoceLovci pokladů: Kniha tajemstvíChirurgovéPrůměrňákoviSupergirl100 věcí, které byste měli udělat před středníV jako VictoriaZoufalé manželkyMad Love100 QuestionsMyšlenky zločinceTerminátor: Příběh Sáry ConnorovéThe Fresh Beat BandV dobrém i zlémŘekni, kdo tě zabilTheodora


Aktualizace osobnostního profilu Mackenzie Brooke Smith: 30.3. 2024 11:09