Misha Collins 49 let


Misha Collins (narozen jako Misha Dmitri Tippens Krushnic) se narodil 20. srpna 1974 v Massachusetts, USA. Jeho matka se na vysoké škole vydala do Ruska a měla zde přítele Mishu, odtud pochází hercovo jméno. Misha chodil na Chicagskou univerzitu, kde studoval socionální politiku. Má bratra Sashu a hlavním poznávacícm znakem jsou výrazně modré oči.

Ovšem seriály nejsou všechno. Misha se pomalu ale jistě začíná prosazovat i ve filmu. V roce 2006 byl natočen film s názvem BESTIE KARLA, kde si zahrál jednu z ústředních postav, Paula Bernarda. Na větší úspěchy na stříbrném plátně ještě čeká.

Kromě světa filmu se věnuje i jiným věcem. Jako je například psaní básniček. Několik jeho básní už bylo i publikováno. Angažoval se také v politice. Pracoval jako asistent v Bílém domě. Ale v roce 2002 odešel a začal se věnovat herectví. Od téhož roku je také šťasně ženatý s Victorií Vantoch.

Misha se angažuje v charitě, je spoluzakladatelem neziskové organizace The Random Acts. V rámci této organizace například několikrát odletěl s dobrovolníky na Haiti a pomáhal stavět nové domy.


20.8.1974
Massachusetts, USA
Misha Collins csfd

Stonehenge apokalypsaGrift, TheJen přes její mrtvoluReinventing the WheelersBestie KarlaFinding HomeMoving AlanPar 6NarušeníNespoutaná volnostGotham KnightsLovci duchůTimelessThe Venture Bros.Nebezpečná identita


Aktualizace osobnostního profilu Misha Collins: 2.11. 2023 14:32