Rhys Wakefield 35 let


Rhys Wakefield se narodil 20. listopadu 1988 Cairns, Queensland Australia, ale vyrůstal v Sydney v Austrálii. Již od útlého věku se zajímal o hraní a divadlo. Vše začalo jeho touhou stát se superhrdinou, když byl ale starší, tak se tento sen přetvořil do vášně pro hraní.

Po odchodu z Home and Away se rozhodl, že se zaměří spíše na film, zahrál si menší roli ve filmu BROKEN HILL či v krátkých filmech CLEARING THE AIR a SCENT. V říjnu roku 2009 byl obsazen do nového 3D podvodního filmu Jamese Camerona, tvůrce Titanicu a Avatara, SANCTUM, natáčení skončilo v prosinci 2010 a v roce 2011 se film dostal do kin.

Ve svém volném čase se rád baví s přáteli, kteří mu říkají "Dennis", stará se o pejska jménem Molly a poslouchá svoji oblíbenou skupinu Panic! at the disco.


20.11.1988
Cairns, Queensland, Austrálie
Rhys Wakefield csfd

BerserkBlissProminentiYou Get MeKartonový boxerPaint It BlackEchoes of WarNekonečná láskaFilosofovéOčistaRitaShadow WalkersNobody WalksSanctumVězeňská kapelaBílá vránaTanečníkPrvní dámaReprisalTemný případProfesionální lhářiDon't Blame the KoalasHome and AwayMan Walks Into a Bar, AClearing the AirSunrise


Aktualizace osobnostního profilu Rhys Wakefield: 1.11. 2023 05:25