Golshifteh Farahani 40 let


Golshifteh začala svoju kariéru v divadle ako šesťročná. Prvú filmovú rolu si zahrala ako štrnásťročná vo filme Derakhte Golabi (1998). Získala za ňu ocenenie za najlešiu herečku na iránskom Fajr Film Festival, čo ju okamžite urobilo hviezdou v iránskych kinách. Odvtedy hrala vo viac ako pätnástich filmoch a za mnohé z nich bola ocenená na rôznych medzinárodných filmových festivaloch.

Golshifteh vyštudovala hudobnú školu, spieva a hrá na klavír popri ostatných nástrojoch. Taktiež hovorí plynule francúzsky, anglicky a momentálne žije v Paríži.


10.7.1983
Teherán, Írán
Golshifteh Farahani csfd

Hood WitchVyproštění 2Bratr a sestraTátův drakUne comédie romantiqueVyproštěníL'Angle mortVšude dobře, doma nevímBojovnice slunceNoc požírá světNedotknutelníPiráti z Karibiku: Salazarova pomstaThe Song of ScorpionsVánoce a spol.ÚkrytAltamiraPatersonPrůšvihy malé SophieDva přáteléGo HomeEXODUS: Bohové a královéEdenRosewaterMá hořkosladká zemJust Like a WomanKouzelný kámenJestli umřeš, zabiju těKuře na švestkáchThere Be DragonsO EllyDivarHamisheh paye yek zan dar mian astLabyrint lžíŠírinSantooriBe name pedarMahiha ashegh mishavandPůlměsícBab'AzizBoutiqueDeux fereshtéHaft pardeDerakhte GolabiInvazeGen: LockVTC


Aktualizace osobnostního profilu Golshifteh Farahani: 31.10. 2023 17:56